Moram nekom da se izjadam :((

1. е, сад стварно морам да се изјадам
    прије 20ак дана сам промијенила режим исхране, да се мало излијечим, дакле, само лака храна, минијатурни оброци, природно, здраво, све сјупер
    и данас поједем кифлу (мању) са мало саламе и попијем чашу коле. већ неких 8 сати ме желудац толико боли да мислим да ћу да се онесвијестим, попила сам чај, мировала и све, не знам шта више да радим
    је л' могуће да једна чаша коле тако утиче?

2. да ниси плаћала ктитора јела би пљеску уместо кифле и све би било ок

3. Nije kola, već salama. Mislim da ćeš i sama doći do istog zaključka.

4. ма бона, једем саламу читав живот, никад ми ништа не би, а колу никад. контам да је до тога

5. ouukej ali je meni bilo ključno što si napisala da si promenila režim ishrane:

само лака храна, минијатурни оброци, природно, здраво

zato sam posumnjala na salamu.

6. vidro vrati se na normalan rezim, zajebi pomorandze
    ozbiljno, otice ti zeludac u kurac

7. па лијепо ми је овако, осјећам се много боље
    ал нећу да сваки пут умрем кад поједем нешто од џанк фуда, волим и то

8. e jebiga, balansiraj

9. Koje ste vi pičke, sjebe vas promena ishrane. Mogao bih da krenem kamenje da jedem i vodu pijem samo, pa krenem po koli, pivu i roštilju, ništa mi ne bi bilo. Jebote, Ozi živeo godinama na glavama slepih miševa i miksu droga.

10. Vidro, možda si toliku navikla na kolu, salame, menza fud i fast fud da organizam stvorio antitela na zdravu hranu lolo Eto ja npr, toliko sam bio svikao na Skaj kolu, da mi trebalo par godina rehabilitacije u tuđini da ponovo priznam da mi se sviđa ukus or'ginal kole. ;-)

11. јбг, немамо сви исти желудац

едит: па, могуће јес, ал брате, чудно ми да ме толико боли желудац, буквално нисам могла да се помјерим. тачно контам да одем до доктора

12. ŠTO SI TRUDNA VIDRO?!

13. evo i ja pljujem

14. PU-NA FLA-SA KO-LE DI-ZI RU-KE GO-RE. SAD!
    Sad ja serem verovatno, ali mozda ti se od tijeh biljaka promenila crevna flora und fauna, pa si im nespremnim zavaljala tu salamu maskiranu u kifli.
    Poenta price je da pocnes da jedes krmetinu, da ne riknes ili se pretvoris u muslimana, ne do Allah.

15. Salama+kola=ima da ti krkne želuster samo tako. Kola je domestos, bre Vidro, nemo si mala.
    Ili paralelno jedi džank i zelje, il nemoj takve stresove stomaku (naviklom na laganu hranu)da priređuješ.
    :*

16. fala na savjetima. bataliću džank fud, definitivamente ;D

17. Treba mi oko 150€ samo da preživim vikend, pa mi onda treba još 200 do 3. ili 4. jula.

Ameno!

Nadji neke laptopove pa uvaljaj...?

18. Pusti Kolu, žderi Knjaza s ljimunom.

19. iscijedim pola limuna i pola narandže sa vodom-nektar bogova
    ne vjerujem koliko je dobro

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.