Јој, како ме нервирају ови људи што на Фејсу кукају како је напољу невреме, киша, потоп и да ће бити поплава. Па шта и ако буде поплава? Па шта ако је потоп? Као да не знају да пливају. О, Боже, свашта!
OMG! Ne mogu da werujem da kakwih swe likowa ima. To je strasxno! Mislim da me par prijatelja sa Facea basx hejtuje i to me mnogo brine. Kako da postawim nowi status, ako tju imati samo 2 ili 3 lajka? Ja ne znam zasxto, ali imam osetjaj da Facebook losxe uticxe na mene. Osetjam da nesxto nije u redu sa mnom.
Mrzi me da radim. Ne ide mi se na posao. Kao da me je šutirala horda snikersa,tako sam umorna i slomljena.
Zašto se ne rodih bogata? Zašto mi Mišković nije tata?
ahahahah
bolje mi oma sad.
izraziti favoritu, neće kurve da plate šifru.
pitala sam vrhovnog, tako reče.
ne sluša on Paraolimpijeve mudre reči, njega samo Alah radi.
Otkud znam koje, pominjao si čini mi se pre par dana da si probo govno u mladosti il sam ja totalno izlapeo.
Lap top će mi biti gotov tek za još deset dana. Smorio sam se. Navikao sam da banjavam na Vukajliju popodne malo i uveče malo.
hahahaha.. kakav izraz.. al nije u redu da neko zeza čoveka sad... xD
Tebi crknut laptop, smorka u ispitnom roku, Ela više i ne dolazi... javi kad se sredi mašina da ne pišem defke uludo... :)
Onda i mi ostali da te izbacimo iz pratnje? ccc
Piši, Bruce. Spemovaću komentarima, ako treba da nadoknadimo.
vi dajete ocene, ali nema fidbeka, a ja više volim da filozofiram po komentarima nego leba da jedem - iz komentara mi pola inspiracije...
hahahaha.. kakav izraz.. al nije u redu da neko zeza čoveka sad... xD
- Kako si prosao na ispitu?
- K'o dzofrijev kurac.
Trudio sam se mnogo ali i dalje nemam nijednu odabranu reakciju :l
Јој, како ме нервирају ови људи што на Фејсу кукају како је напољу невреме, киша, потоп и да ће бити поплава. Па шта и ако буде поплава? Па шта ако је потоп? Као да не знају да пливају. О, Боже, свашта!
http://www.mondo.rs/s293500/Info/Srbija/I_Jemen_priznao_Kosovo.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter ЈЕМЕН ПРИЗНО :(
Au bedaka, pičke prodane!
OMG! Ne mogu da werujem da kakwih swe likowa ima. To je strasxno! Mislim da me par prijatelja sa Facea basx hejtuje i to me mnogo brine. Kako da postawim nowi status, ako tju imati samo 2 ili 3 lajka? Ja ne znam zasxto, ali imam osetjaj da Facebook losxe uticxe na mene. Osetjam da nesxto nije u redu sa mnom.
Ja više ne Jemen!
Mrzi me da radim. Ne ide mi se na posao. Kao da me je šutirala horda snikersa,tako sam umorna i slomljena.
Zašto se ne rodih bogata? Zašto mi Mišković nije tata?
Nano svako zašto ima svoje jebi ga.
Stisni zube ko ja i nabaci veštački kez pa na posao. I da, jebi im svima majku telepatski, pomaže garantovano.
Nije posao problem, tamo mi je još i super. Samo sam baš, baš umorna. I muka mi više da sam bezparić, zadnjih 5 dana pred platu. :(
Treba mi oko 150€ samo da preživim vikend, pa mi onda treba još 200 do 3. ili 4. jula.
Ameno!
"Кад почнете да продајете Швепс танџерину кренуће вам све на боље, и биће изобиља и биће ића и биће пића."
Јеванђеље по Параолимпију 17:85
ahahahah
bolje mi oma sad.
izraziti favoritu, neće kurve da plate šifru.
pitala sam vrhovnog, tako reče.
ne sluša on Paraolimpijeve mudre reči, njega samo Alah radi.