U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Otkud znam koje, pominjao si čini mi se pre par dana da si probo govno u mladosti il sam ja totalno izlapeo.
Lap top će mi biti gotov tek za još deset dana. Smorio sam se. Navikao sam da banjavam na Vukajliju popodne malo i uveče malo.
hahahaha.. kakav izraz.. al nije u redu da neko zeza čoveka sad... xD
Tebi crknut laptop, smorka u ispitnom roku, Ela više i ne dolazi... javi kad se sredi mašina da ne pišem defke uludo... :)
Onda i mi ostali da te izbacimo iz pratnje? ccc
Piši, Bruce. Spemovaću komentarima, ako treba da nadoknadimo.
vi dajete ocene, ali nema fidbeka, a ja više volim da filozofiram po komentarima nego leba da jedem - iz komentara mi pola inspiracije...
hahahaha.. kakav izraz.. al nije u redu da neko zeza čoveka sad... xD
- Kako si prosao na ispitu?
- K'o dzofrijev kurac.
Trudio sam se mnogo ali i dalje nemam nijednu odabranu reakciju :l
Јој, како ме нервирају ови људи што на Фејсу кукају како је напољу невреме, киша, потоп и да ће бити поплава. Па шта и ако буде поплава? Па шта ако је потоп? Као да не знају да пливају. О, Боже, свашта!
http://www.mondo.rs/s293500/Info/Srbija/I_Jemen_priznao_Kosovo.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter ЈЕМЕН ПРИЗНО :(
Au bedaka, pičke prodane!
OMG! Ne mogu da werujem da kakwih swe likowa ima. To je strasxno! Mislim da me par prijatelja sa Facea basx hejtuje i to me mnogo brine. Kako da postawim nowi status, ako tju imati samo 2 ili 3 lajka? Ja ne znam zasxto, ali imam osetjaj da Facebook losxe uticxe na mene. Osetjam da nesxto nije u redu sa mnom.
Ja više ne Jemen!
Mrzi me da radim. Ne ide mi se na posao. Kao da me je šutirala horda snikersa,tako sam umorna i slomljena.
Zašto se ne rodih bogata? Zašto mi Mišković nije tata?
Nano svako zašto ima svoje jebi ga.
Stisni zube ko ja i nabaci veštački kez pa na posao. I da, jebi im svima majku telepatski, pomaže garantovano.
Nije posao problem, tamo mi je još i super. Samo sam baš, baš umorna. I muka mi više da sam bezparić, zadnjih 5 dana pred platu. :(
Treba mi oko 150€ samo da preživim vikend, pa mi onda treba još 200 do 3. ili 4. jula.
Ameno!
"Кад почнете да продајете Швепс танџерину кренуће вам све на боље, и биће изобиља и биће ића и биће пића."
Јеванђеље по Параолимпију 17:85
ahahahah
bolje mi oma sad.
izraziti favoritu, neće kurve da plate šifru.
pitala sam vrhovnog, tako reče.
ne sluša on Paraolimpijeve mudre reči, njega samo Alah radi.