Moram nekom da se izjadam :((

1. Božemoprosti, opravićete od čoeka pedera ;p

2. Onolikog čoeka? Nema šanse!

3. šta mu fali, tamo gde je to se smatra pozitivnim

4. Agilni
    Sranjo. Ja zbog ovoga završio svoju sportsku karijeru.

Kako završio, brate? Nije Palermo loš klub, a još si i starter. :D

5. Mile, reci da si samohrani otac koji pride volontira u domu za nezbrinutu djecu, uz psića ćeš da ih raznježiš dibidus

6. i ni slučajno ne kaži da si Srbin - bombardovaće te brusevime, pa taj Reksić može da strada

7. Idem sutra na takmičenje u Banjaluku sa slomljenim nožnim prstima (onaj do palca i onaj do tog što je do palca). Povredu palca sam uspio donekle da saniram ali ovi me još zajebavaju.

Skočko mnogo tužan :( :( :(

8. Pa kako ćeš da se makljaš tako polomljen? Šta ćeš jadan?

9. http://i.imgur.com/LLFxQLb.jpg

Probaj ovo može biti da zaboraviš na bolove, preko puta Banskog dvora ... CIAO se zove ;) Najbolji u BL.

10. Šta je ovo? Pekmez sa šlagom? Gde je palačinka?

11. Gdje je to tačno? :D

12. Točeni sladoled sa voćnim prelivima :)

13. Medjvedice odakle ti to da je tu najbolji sladoled, to neko komsijsko reklamiranje ili sta...

14. tebrex, kod Slavice je najjaci sladoled, mojne sirite dezinformacije

15. Ukusi su različiti, ko proba neka priča. Uglavnom, za mene sladoled koji u sebi ima tamo neke vještačke arome nije ni blizu ovog sa puno voća. Meni je najbolji sa višnjom. A zašto bi mislio da ih reklamiram, samo sam preporučila nekom ko je danas u posjeti BL.

Da je neko preporučio Mujine ćevape, sigurno ne bi rekao da je reklama.
    Ako mislite da je reklama, slobodno brišite.

16. tebrex, kod Slavice je najjaci sladoled, mojne sirite dezinformacije

uprvo to...

17. ne pali se medvediću :)

18. Ama ljudi gdje je ovaj ćao sladoled?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.