Moram nekom da se izjadam :((

1. hvala svima na savetima, resio sam da sutra vodim tekmu u shajkaci sa kokardom. brada od 2 meseca je tu. bodi mi na pranju. dokle vise taj strah?

2. Da je neko preporučio Mujine ćevape, sigurno ne bi rekao da je reklama.

Nekad bilo, sad se pominjalo. Trenutno vode oni kod mosta i kod Stoleta.

3. O kru vas nejebo....

4. gdje je ovaj ćao sladoled?

Kralja Petra I Karađorđevića 103 (preko puta Banskog dvora)

Sad će da me razapnu zbog ovog :)

5. Taman u McDonalds na amerčku pitu pa onda na sladoled.... Aću se userem od slatkog...

6. Sad će da me razapnu zbog ovog :)

Medvediću, medvediću...

7. I popij jedno banjalučko pivo. Kažu da je dobro. Nektar ga zovu, čini mi se.

8. ljudi, koji su kurac pesme leda i vatre, jel to nesto ivana zigon stajl, svi tamo postuju, satrshe se? neka stranjska imena, knjige, serije, nista ne kapiram... prosvetlite ostarelog coveka, a neupucenog.

9. Mile, to ti je ukratko manje-više hipsterska verzija naših narodnih epskih pjesama prilagođena za nerdove, gikove i amer'kance da gledaju na ejpedovima, znači go kurac.

10. znaci mesec kara zvijezdu danicu na saksonskom sanskritu, pa dobro, ako volu deca...

11. Svuda me prate gugutke, ovo nije normalno! Kod kuće ispred mog prozora na drvetu su bile svile gnezdo, sad ovde ladno na oklopu za roletnu, nema ih nigde više, gledam naokolo. Slatke su, bolje su sto puta od golubova, ne lupaju, ali svaki dan u pet ujutru sleti na klimu i GU-GU-KU i onda se popne gore u gnezdo! I kad sam bila u drugoj sobi (tad sam bila klinka), onda su tu isto neke imale gnezdo kod prozorčeta... Ne mog' se okrenuti od leptirova i ptica... Pre neki dan mi ušla lasta u sobu, obletela krug i izašla... O.o

12. neverovatno mi se kenja,al mrzi me da ustanem

13. smorka, nabavi vazdusnu pusku. izvanredna razbibriga.

14. Smorka, doćiće ti nezvani gosti :)

15. Smorka, doćiće ti nezvani gosti :)

Great... Nisam tu. :P

smorka, nabavi vazdusnu pusku. izvanredna razbibriga.

Ma, neka ih, da'e Bog... I one i laste.

16. moj mlađi anđeo kad te jako voli (što je retko) kaže ti "Ti si moja gugutka"...

17. Cvetiću, to je neki znak da se prijaviš za Mis Junivrs jer ćeš pobediti i širiti mir u svetu.

18. Verovatno zbog toga što dobije ono što je tražila ili se umiljava kada pogreši nešto. :)
    Sin moje sestre od strica (5 godina) kada napravi neko sranje i krene otac da ga bije a on onako složi tužnu facu i potrči prema njemu raširenih ruku i viče "Zagrli me, zagrli me" :D

19. krene otac da ga bije

Nije fer.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.