Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Oni dani, a? lololololo
Agrrrrr, kad bi mi doneo te hemikalije TIH dana, tačno bi morao da ih sve do jedne popije!
"lolololo"
a što se tiče onog poslednjeg linka, verovatno bi morao sam da se sagne :)
Hnjo, hnjo >:)
sutra ispit iz vražije međuratne književnosti. to su muke.
Jok. Posao u cajtnotu, a glava prazna-TO su muke.
Zid na Fejsu mi je pretrpan pesmama "Da raskinem s njom" i "Moja zemlja", kao i stihovima iz istih. Pesme izazivaju transfer blama samo zbog naziva još kad krenu da vade stihove iz tih "pesama" da citiraju. Zašto su najiritantnije i najretardiranije pesme uvek masovno popularne?
Zato što si dodao za prijatelje sto pedeset profuknjača.
Auu, pregledao svoje statuse iz 2008..... Tuga, jad. Obrisah ih pre nego što se neko setio da ih pogleda.
'nuf said..
Zato što si dodao za prijatelje sto pedeset profuknjača.
И то јесте. Али да су само профукњаче прболем. Који ђаво старијим људима са овом песмом од Амадеус бенда? Онако љигаво-иритантно-патетичан текст не бих умео да напишем, чак и кад бих хтео.
Море, Фејс би ми био мањи проблем, да радим не радим са ментално заосталим људима у фирми, који свакодневно праве срања, да ми сестра није отровна к'о зелена мамба, а ни комшилук није бољи. Кад пролазим низ улицу, као да шетам поред гомиле тераријума. Живим у тераријуму, поред мене све тераријуми. Све саме, мамбе и аспиде. Чак и ове што су се излегле... овај родиле пре неку годину имају све предиспозиције да постану праве отровнице. Само цикћу и палацају језицима, седе за компом и углавном такмиче се која је већа простакуша и алапача преко Интернета. Јеботе, где су нестале мирне и умиљате девојке?
Нема тога више... Схватиле дјевојке правило звано "Линија мањег отпора". Ако иоле личе на нешто, креће одмах реклама по фејсу, мијењају се момци, излази се само са локалним барабама и то им "повећава" вриједност. Послије неког времена су главна тема за испирање уста у граду, имају по неколико спонзора, а секс користе искључиво као манипулативно средство да дођу до новог телефона, крпица, да их неко одведе на љетовање или да их вода по клубовима. Тако ти је то, пријатељу мој. Честиту ако хоћеш да нађеш, запуцај у неко село у које још није стигао овај синдром, можда ти се и посрећи, мада чисто сумњам.
Стигао је Интернет и у село. Тек да видиш шта су нафуране сељанчице.
Али ово са Цецином песмом је врхунац. Од тих нафураних ме тренутно више нервирају зиљавуше које не могу да имају лика на које се ложе, па ће "да раскину" са углавном налицканом ликушом на коју се дотични ложи, или оне што јебале годинама са киме су стигле, још се и рекламирале, а кад су профућкале прву младост сад изигравају поштене па ће "да раскину" са неком клинком на која им је "преотела" лика на кога се ложе. Још сад има нека фора да кад си на Фејсу иако ти није чет укључен, могу да виде да си улогован. Користим Фејс ја понекад и за паметне ствари, сад на миру више не могу ни да игноришем нечије присуство. Тако ми треба кад додајем оне што им је сва памет међу ногама.
Море, 'ајде што се сликају, него цео дан, бре, оговарају једне друге, вређају се међусобно, све им живо смета. Све су нешто надркане. Не можеш да разликујеш студенткињу од средњошколке, одраслу жену од девојчице. То може и да има звање доктора наука, види се да су има само старлете узори. А и речник им је исти без обзира на изглед и образовање. Ова моја ненормална сестра се дере за тотално ретардиране ствари. Кад изађем из куће опет се редовно се чује вика из неке друге куће, а чује се неко женско и то углавном млађе. Некад се, бре, знало да кад неко виче у кући, то је мушкарац.
Nije sve tako crno...
Au Fendere koliko ti kenjaš po ovom forumu pa to nije zdravo.
Мој, Федере, потег'о си јако компликовану тему... Има милион узрока што је све овако-политика, друштво, деведесете, естрада, турбофолк, те про-курве зване старлете, (не)образовање, али о томе можеш до прекосутра... Једноставно, то нам је што нам је. Медвједићу, хоћеш да кажеш да си фина, добра, чедна, да ријешимо проблем Федеру одма' ? :)
Fender, ti si iz Cuprije bese? Jebiga, ja sto pamtim to su bile bas fine i vaspitane devojke, dolazile u KG da studiraju, isao sam i ja tamo. Glavne face tada su bile neka dva plavusana sto su vozili motore nadrkane , i celo mesto mi je bilo kul, jedino sto nikad nije imalo vode bilo zajebano za tusiranje. Kad eto vidis sad...
Moj muž hoće da ide da radi u jebeno inostranstvo, a ovde spava do tri popodne, za njega nikada nema dovoljno dobrog posla, a ja rmbačim na dva posla plus dete. Besna!
kaza bi ti ja posa da si moja, učinio te poštenom ženom a ti se još žališ.
Da, blago meni.