Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
a evo što jedan istaknuti vukajlijaš misli o tvom problemu.
ne verujem bash da ce se smejati xD...osim ako nije burzuj
Kurac buržuj. No za smijanja je što su mogli i vozačku da mi otmu, i kolko već ide para posle, 150 e. I šatro mi oprostili. No viđeli seljaka ispljevalja pa daj da ga oblanjamo malo :)
eto, vidiš da se sve dobro završilo. sve što para može završiti to se dobro završilo.
Ma kul sve, nego moram dopsujem državu pred širim auditorijumom :)
obrisa mi ciklon post na onoj temi za prijave za ovo takmičenje što se organizuje
Baš je li?
Eliminišu konkurenciju na kvarno :)
zamisli ti to, pozdravio takmičare i htio poslije da editujem i da se prijavim, mislim, svuđe možeš da rezervišeš ali eto, ciklon mi obrisa i tako.
kad nisi napiso da neko puši kurac, sam si kriv
Strašno. Niko više ne cijeni fer plej. Čovjek samo htio da pozdravi suparnike...
tako mi i treba Dilane kada hoću da budem pošten. cijeloga života sam se trudio da budem pošten, da učinim drugima, nikada vrata guzicom nijesam zatvorio, nikada nikome odmogao nijesam, pomagao često, a ako nijesam mogao ništa bar moralnu podršku, da se potapše čeljade po ramenu i tako. i vidi kako prolazim, upamti, dobri ljudi vazda zadnji stignu na cilj.
Šta ćeš. Takva ti sudbina. Mi dobra treba da se držimo zajedno. Da nas ne povrjeđuju :(
gmdgth?
EDIT: Gmgdt?
Otkačeni zakasnio za jednu sekundu iza Stevana.
Klingonski brate...
sta je tu za jadanje?
mislis da stevan bolje pise? xD
i ti si se urotio sa njima!
Krajsler: gdfgd
truleks krpa: dasd
Ja sam upao tako što sam napisao:
"Zuuuuuuuuuum
Upadam!"
E jesam vragolast. he he he...
Treba te diskvalifikovati mali vraže.