Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Серем се усрдно у сирмијумбус који ми је рекао да има бус у 5 и онда кад сам дошао ишчуђавају се пошто та линија не постоји већ две године.
Pa šta si čeko dve godine koi kurac?
Знао сам да онај таксиста много брзо вози мајку му, али баш да је прешо брзину светлости нисам очекивао.
Ja sam čuo da ljudi kasne 2 sata ali 2 godine da kasne....
Skapirao sam da numem da koristim zarez kako treba.
http://www.youtube.com/watch?v=MIedMfxg4Lc
Devojka ne ume da mi izdrka :(
et JOFRI
http://vukajlija.com/preuzeti-stvar-u-svoje-ruke/664315
Stavi pravu stvar na pravo mjesto ♪♫
A glupo mi da joj kažem da ne zna kad se već potrudila... Mica :)
Stavi pravu stvar na pravo mjesto ♪♫
Mislis ovako? :)
@dzofri
Matore, a da nisi ti malo alav? Do pre par meseci cuna nije mogla ni da ti stoji uspravno,a ti bi sad odma neke henddzabove? Sta je sledece, da ne ocekujes mozda i da je jebes?
Gazimudo, brate, da kucnem u Šćepovića, sad se jebemo kao drekavci, uglavnom svako veče.
Znam, brate. To je trebao da bude smesan komentar xexe.
Sto 'no kazu na Vuki - JEBI NE VADI.
Osim u slucaju da ne koristis kondom. Tad ga vadi. Ili ne jebi. Jer ako jebes i ne vadis a nemas kondom, onda mozes djecu da posadis, pa ce posle biti "jao kuku mene, sto sam jebo i nisam vadio,kad se bez kondoma uvek vadi, jer kad ne vadis bez kondoma, onda mozes djecu da dobijes pa posle kukas "kuku meni sto ne vadih, kad vec bez kondoma jebem, jer jebati i ne vaditi vazi samo ako ona pije pilule, ako si jalov ili koristis kondom, u suprotnom mozes djecu da posadis""
E, ovo se zove očinski savet.
Moram u jebeni Slavonski Brod, sam samcat, neće niko u Rvacku xD
Izgubio 50 jura na www.bitzino.com
Да нема промотерки из Кнеза никад ми девојка не би пришла на улици...
i bre, cole...priđi ti prvi?
Probaj da se okupas.
Boli te kurac, meni ni promoterke ne prilaze :D