Moram nekom da se izjadam :((

1. Biznis kosmo, biznis. Pored otvorimo pogrebnu opremu i tako.

2. advokado, kako uspavljuješ decu, a '73 godište? zar ne bi trebalo da imaš tinejdžere?

3. Možda đetetu od 17 godina daje hloroform, da ne bi izlazilo kasno ugrad.

4. De, da se i ja izjadam, da ne bih bio spamer.
    Voda utanjila božesačuvaj, vele da će biti totalna nestašica, pukla neka cev, bemliga.

5. Zaebano je kod sestri i tih sto cuvaju babe ako se vezes za nekog, a on na samrti..
    Moras nauciti da se ne vezujes za ljude na poslu.
    Ma koliko dragi bili..

6. možda...
    šta je pogrešno, pazlfoks?
    elek, organizovaćemo nešto...

7. планирали цело вече и ноћ да пецамо, кад пре једно 2 сата неки ројеви и ројеви комараца угрозише наш интегритет и суверенитет, а мислили смо да ће једна бочица отана завршити посо...сад седим кући и видам себи ране ,односно ударам крстове ноктима по пликовима
    е да, јебем ти раде ону удату сестру и метеорску кишу и твој предлог дидемо на пецање вечерас кад је јуче падала киша а вода мутна и сви знамо да тад нема ништа од рибе

8. Pogrešno je što ti kao zdravstveni radnik ne smiješ da kažeš luda borka.
    Ja to nikad nijesam i nikada neću uraditi.

Zajebavam se. Nego nekako zvuči čudno... Ne znam. Mogu da te zamislim u sadomazo autfitu kako se u isto vrijeme i smiješ i plačeš dok izgovaraš to.

9. kosmo, ja '72. pa uspavljujem klinku, nismo na vreme počeli :)

10. Pogrešno je što ti kao zdravstveni radnik ne smiješ da kažeš luda borka.
    Ja to nikad nijesam i nikada neću uraditi.

Zajebavam se. Nego nekako zvuči čudno... Ne znam. Mogu da te zamislim u sadomazo autfitu kako se u isto vrijeme i smiješ i plačeš dok izgovaraš to.

аси налупао сад за све паре пазле

11. Ja imam 18 godina mlađu polusestru... Što da ne uspavljuje đecu sa 40 godina lololo?

EDIT: prvi dio posta se može shvatiti kao jadanje

12. pa to...mlađa sam i od tebe i advokada i imam tinejdžera, pa mi čudno...
    pazlfoks, ja sam nju tako zvala od milošte...i to je znala da je tako zovem.
    jednom me zvala i rekla mi : meni se svaki čas pojavljuju dve utičnice na ovom zidu...

ja bila nervozna nešto i kažem joj : e, znaš šta, borka, ja ću sad tu da gurnem prste da vidim da li će me ubije struja!
    a ona mi kaže : nisam ja rekla da ima struja, samo utičnice, možda nisu povezane...

bila luda ko konj, bogdajojdušuprosti...

13. meni kasno rekli da ne koristim kondome ako želim decu :)

14. Ja sam 88-o a imam troje dece. AND THE WINNER IS......

15. Ma zajebavam se i ja čo'če.
    Ima par pacijenata sa kojim sam se sretao u srednjoj na praksi i sad na fakultetu za koje imam neke nadimke ali medicinska etika i karmički kredit mi ne dozvoljavaju da o tome pričam lololo

16. Kad đeca počnu sama da se "samouspavljuju" je ekstra. Ono, pročitaš im nešto ili ne i to je to.
    Ono dok su manji, nunaš, pričaš, pet puta pelena/noša/flašica, na kraju izlaziš iz sobe ko ninđa, sveže podmazanu kvaku zatvaraš po milimetar, dospeo si u hodnik, kreneš da likuješ šapatom i samo čuješ "kmeee/tata/mama" ili već, zavisno od uzrasta i situacije.
    http://forgifs.com/gallery/d/178905-3/Tired-cat-falls-asleep.gif

17. auuuu dobro si me podsetio...
    meni je svanulo kad su moji počeli sami da brišu dupe...to je taj period kad pali i ono " ajde, marš na spavanje!"...

18. Ne sviđaju mi se ova nova pravila. Prođe dan a da se niko ne banuje.

19. Kakva pravila? Koštunica sam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.