Ал' сам зато овој једној одбрусио, каже она мени ћао и маше а ја њој "журим, ћао" и махнем назад. Она ме запрепашћено погледа а ја само продужих.
Није ни чудо што немам девојку...
Večeras sam imao jedinstveno iskustvo, namirisao sam šta znači staračka demencija. Izašao sam iz lifta i nisam znao na kojoj strani mi se nalazi stan. Par sekundi pakla.
koje si godište, avokado? pa da ti ispričam ja šta je demencija...
imam babu koja je '25-to, i objasnila mi kako je treći razred gimnazije i tata joj ne da da ima dečka...
Ume da prespoji, naročito ovih dana.
Juče: uzeo daljinski od TV-a da podesim klimu. Daljinski se značajno razlikuju.
Zatim, uzeo lavor da izvadim veš iz mašine. Otišao do mašine. Shvatio da mi ne treba lavor (a veš nije ni bio pran, niti mašina uključena), već je trebalo da uzmem BOKAL i sipam vodu u usisivač. Usisivač jeste na vodu, tu demencija prestaje.
Oboje, i lavor i bokal, su plavi i plastični, Iz ugla matematičara-topologa u pitanju su iste stvari.
Jadan izgovor :)))
atife, ne pitaj...trenutno imam njih 18...80% demencija, 20% alchajmer...i nije neka razlika, al mi žurka svaki radni dan...
imam dve babe alchajmera, u istoj sobi su godinu dana...na svakih 2 sata jedna priđe drugoj, pruži ruku i kaže : ja sam milena, a vi? imate li dece?...i tako po ceo dan...
Izvinjavam se, išo da uspavam decu. kosmo, ja sam '73 godište. Inače, ovih dana bagujem ko lud, valjda mi puna memorija, na manje od nedelju dana do odmora nije ni čudo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ал' сам зато овој једној одбрусио, каже она мени ћао и маше а ја њој "журим, ћао" и махнем назад. Она ме запрепашћено погледа а ја само продужих.
Није ни чудо што немам девојку...
baš si joj odbrusio...
Sta ako je tela ti ponudi celovecernji ses utroje sa koleginicom promoterkom?
You will never know.
Јес' сад га прочитам звучи срање... Небитно, деловало је занимљиво.
Мука ми је од њих више, сваки час ме пресрећу, не може човек да се одбрани...
И мене смарају Цоле, оће паре а не да пичке!
Večeras sam imao jedinstveno iskustvo, namirisao sam šta znači staračka demencija. Izašao sam iz lifta i nisam znao na kojoj strani mi se nalazi stan. Par sekundi pakla.
koje si godište, avokado? pa da ti ispričam ja šta je demencija...
imam babu koja je '25-to, i objasnila mi kako je treći razred gimnazije i tata joj ne da da ima dečka...
Ume da prespoji, naročito ovih dana.
Juče: uzeo daljinski od TV-a da podesim klimu. Daljinski se značajno razlikuju.
Zatim, uzeo lavor da izvadim veš iz mašine. Otišao do mašine. Shvatio da mi ne treba lavor (a veš nije ni bio pran, niti mašina uključena), već je trebalo da uzmem BOKAL i sipam vodu u usisivač. Usisivač jeste na vodu, tu demencija prestaje.
Oboje, i lavor i bokal, su plavi i plastični, Iz ugla matematičara-topologa u pitanju su iste stvari.
Jadan izgovor :)))
zero, velcom tu mie lief
I STA KAE BABA, OZBILJNO?
atife, ne pitaj...trenutno imam njih 18...80% demencija, 20% alchajmer...i nije neka razlika, al mi žurka svaki radni dan...
imam dve babe alchajmera, u istoj sobi su godinu dana...na svakih 2 sata jedna priđe drugoj, pruži ruku i kaže : ja sam milena, a vi? imate li dece?...i tako po ceo dan...
Ovaj, izvinjavam se, ali: ti radiš kao akušer i plus imaš "rejon" ili kako?
a neeee...po struci jesam babica, al to ne radim odavno. više niko ne rađa decu.
sad sam sestra u staračkom domu, to je biznis u ekspanziji...
Aaaaa, ok, skonto. Tebi Alchajmer onda ono... Kežual.
ma super je ponekad...smejemo se po ceo dan.
Da li može da se iznajmi prostor za starački dom na 99 godina...
hahahahaha kako dojajan posao
Izvinjavam se, išo da uspavam decu. kosmo, ja sam '73 godište. Inače, ovih dana bagujem ko lud, valjda mi puna memorija, na manje od nedelju dana do odmora nije ni čudo.
šta će ti, elek?
atife, ne valja kad zagotiviš nekog, a svi su došli tu da umru...ja sam preplakala kad mi umrla luda borka u martu... obožavala sam je.
Ovo zvuči tako pogrešno...