Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne smatram svetinjama, nemoj da kenjaš, nego se zna šta se radi jebote. Kako može ona da sama bude kriva što ste je jebali? Pa nije vas silovala.

2. Ил' си дебил ил' си трол.

3. Pa muško dodje i muva, a ona ako pristane i prevari svoga dečka JE KURVA. Jel je tero neko?

4. koji se kurac primate na gluposti?on i njegov imaginarni kum su jebali imaginarne ribe...da je rek'o da je elijan,verovatno bi se i tu neko primio.

5. Nije kurva, samo hoće da se jebe. Ako ti hoćeš da se jebeš, jesi muška kurva? A ti nemoj da pristaneš jebote, hoćeš umreti ako ne pojebeš ribu od kuma?

EDIT:

Ил' си дебил ил' си трол.

6. То је класична игра.
    Исто ко жене што раде, девојка ти пошаље своју другарицу (или она сама дође) да види да ли ћеш је преварити или не.

Ко неће да вара нек научи да каже не.

7. Recka je recka, pa čak i kumica

8. Е то. Јеботе, ти си по дефиницији онда микс Јуде и Брута јер си јебао рибу ортака.

9. Čvore, bravo genije što si provalio trol, a sad ozb. kum je bio sa moje dve bivše ribe, ja sam sa njegovom jednom, i to nije pokvarilo naše kumstvo. KAKO KURVA MOŽE SVETO KUMSTVO SRBSKO DA POKVARI?? Neće nikada!

10. Ovaj Maestro je definitivno nejebač klasični.

11. e,a sada ozbiljno,da krava nosi gace,nikada picke ne bi video.

12. Е то Чаке. Боље бити невин него јебати рибу ортака.
    Колико жељан пичке мораш да будеш да би јебао рибу кума. То значи да не јебеш.
    Све вас треба на Голи оток.

13. Tako je! Bolje da ne jebeš nego da budeš pička od čoveka.

14. Ma vidim Ludi da si se ti najebao u životu, te ova je riba od kuma, te ova od drugara, te ova bila sa mojim bratom, te ova je od onog vukajlijaša, + verovatno smatraš da je neprikladno izvaditi kurac tokom ljubljenja u prvih mesec dana veze ili poslati izvidjača, ti ako si udario 3 recke u životu poseri mi se usta

15. Ne kenjaj majmune, jebem što pre mogu, šta se kurčiš sad tu... a to što si ti gnjida i jebeš kumovu ribu, pa sad hoćeš da okreneš priču, to je drugo. Možeš da jebeš 10 puta više riba, i dalje si nejebač. Nejebač je mentalno stanje, a ne broj pojebanih riba.

16. Pichkopatjenik sam pa sxta?? To što bi jebo svako dobro piče pa makar mi bila i kuma je moja stvar i moje stanje uma, ne diskriminišite.

17. Е Маестро јебем ти и кума и кумицу што сте запели толико..

Дошао сам да прочитам како ће неки циган бити поломљен а морам да гледам како моралишете ту..

18. Pinki™

Пинки, знаш ону причу да кад креснеш Циганку имаш 7 година среће. Можда је ова твоја мислила да ће бити исто као се кресне са Ромуланцем. Лололо

Сад озбиљно. Је л' тај Ган има пара? Код мене у крају многе девојке иду са Циганима који су пуни пара. Толико су им битне паре да би легле и са орангутаном који има пара и вози добар ауто.

Што се тиче девојака својих другова, ја никад нисам могао да будем ни са њиховим бившим девојкама, а камоли да им отимам девојке. Тако ниско не бих никад ишао. Мада је било оних који су ишли тако ниско па више не разговарамо.

oni koji seru po netu da jebu,ne jebu.

Тачно. Докажи на основу било чијег поста да л' је јеб'о или није? То што неки изигравају психологе па повезују депресију, фрустрације или ненормално самопоуздање у постовима као одраз квалитета сексуалног живота, то нема везе са животом.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.