Moram nekom da se izjadam :((

1. Сморка, нећу да дајем паре за нову мајицу зинат, не зато што сам сиротиња студенцка. Идем педеру да тражим да уради опет.

2. Ахаха прцне му се женска са ганфером и он дође да се похвали овде како ће да бије и њу и њега. Па размисли се ти човече да ниси ти нешто зајебо кад те зајебала са гаравим мандовом. Не знам да ли сам икада написао на форуму ово, али морам:

ЛОЛ

3. Brate, ne bih jebao ribu nekog koga znam, a u zavisnosti od lika i ribe ni neku ribu nekog koga ne znam. Postoji samo jedna riba na ovom svetu koju bih jebao pa sve da je ne znam čija riba/žena, ostale ne bih. Nisam pička ko ovaj cigan.

4. Sad ti kresni ciganku

5. Пинки, можда ти је мали, па је јурила тамнопутог мислећи да има већи.

6. Ja sam jednom jebo devojku od kuma svog, ona svalila krivicu na mene i kum je istuče i kaže: nije kum kriv što si ti kurva

7. Ja bih prebio i tebe, pa de ćeš kumovu ribu da jebeš seme ti jebem seljačko đubre...

8. Ja razumem i godine i pubertet, al' gde baš kumu nađe

9. Колико низак облик живота треба да будеш да би јебао рибу доброг другара, кума или слично?

10. Gdje baš kumicu?!

Peki kru mu jebem ko se hvali? Da se hvalim išao bih u temu namjenjenu za to.
    I nisam planirao da ga bijem, al jebač me nagovorio.
    A Remenski moguće da mi je mali, ko će ga znati. Samo ja JEMEN kvalitetno. To znam. Nije zbog toga utekla. Prije će biti da mi smrdi iz usta.

11. Pa zato što je kum jebo dve moje bivše do sad, pa da mu vratim. 2-1 za njega za sad

12. oni koji seru po netu da jebu,ne jebu.

13. 1. Не зови ме по презимену, леба ти. Смара ме.
    2. Немам појма, можда ти је добар као атачмент за буљу, није велики па је не боли, лололо. Откуд знаш да јебеш квалитетно? :Д

14. Sve bih vas bagerom pogazio, govna ste stvarno. Pa majku mu valjda postoje neka nepisana pravila, neki moral, nešto. Ne muvaju se ribe koje ortaci muvaju, a pogotovo ne jebu.

15. I nisam planirao da ga bijem, al jebač me nagovorio.

Ниси се баш нешто опиро хахахха

16. Sve bih vas bagerom pogazio, govna ste stvarno. Pa majku mu valjda postoje neka nepisana pravila, neki moral, nešto. Ne muvaju se ribe koje ortaci muvaju, a pogotovo ne jebu.

17. oni koji seru po netu da jebu,ne jebu.

slazem se
    evo ja npr

18. Ниси се баш нешто опиро хахахха

Jesam, al' u sebi. Onako potajno. haha

Vreme evo neću više da te zovem prezimenom.
    A jebem kvalitetno, provjerili ovi iz Masačusetsa. :D

Olanik drka, već tri dana drka.

19. Čače koji ti je kurac? Ti žene smatraš nekim svetinjama ili šta? Danas je jebo ja, sutra moj kum, pa šta, ona je kriva, ko je jebe što je kurva, a i mi smo mladi, pa neće je ženiti. Mada moj kum meni jednom došao i rekao e kume ovu mi se svidja devojka baš, nju ću ženiti, i ja šta ću, probao da je pojebem, da vidim ako pristane znači nije prava za mog kumaru, i ona srećom nije pristala, samo mi izdrkala a kum se naljutio nije shvatio da je to bio eksperiment

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.