Nemoj molim te! Malopre sam gledala neko predavanje o smrti i prvo što pročitam je to.. :)
Čekaj da vidim šta si još napisala... :) Biće dobro papagaj jer je žedan.
Misliš? Pije vode, sad je malko uzeo da odmara, ali dobro reaguje na sve. Nadam se da će se izvući, noge ne pomera, ali mu nisu povređene, nadam se da je samo od straha. Tako sam jednu sijamsku mačku, skroz zdrava, ali jednostavno nije mrdala noge iako je mogla, nešto se bila uplašila. Vidim mu jedno krilo da mu nedostaje perija, ima i krvi, ali se zgrušala nije velika rana. Joj, samo se nadam da neće uginuti, baš bi mi bio bedak, držala sam ga tamo i plakala k'o degen.
Зар ти ниси ветеринар?
Nisam znala da jesam. Mada imaću i predmet veterinarski lekovi za dve godine ili sledeće, pojma nemam, kao izborni.
Ma biće ok...
ja mog ne ispuštam iz vidokruga kad ga iznesem napolje jer ima onih bad, bad maca koje bi omaste brk...
a načisto je luckast, čim vidi mačku, počne da pišti - diže uzbunu i ja znam koliko je sati...
Greška. Imaš mnogo manastira sa netom, ali imaš ograničen pristup, nemoš ceo dan da visiš, mora da se moli Bogu, plevi trava, štagod... A net u ono malo slobodnog vremena. To bi ti i prijalo, razbistriš mozak, pustiš da ti drugi planiraju dan, ko u vojsci. Onda, tu su čari ljubazne bratije, prijateljski odnosi, ovo-ono... pa noćne posete krajcovanja manastirskog podruma: rakija, vino. Dijeta, stroga, izgubiš bar deset kila. Ne moraš da se briješ čak. Ma šta bi ti falilo?
Зар ти ниси ветеринар?
Nemoj molim te! Malopre sam gledala neko predavanje o smrti i prvo što pročitam je to.. :)
Čekaj da vidim šta si još napisala... :) Biće dobro papagaj jer je žedan.
Idu mi na živce koincidencije.
Misliš? Pije vode, sad je malko uzeo da odmara, ali dobro reaguje na sve. Nadam se da će se izvući, noge ne pomera, ali mu nisu povređene, nadam se da je samo od straha. Tako sam jednu sijamsku mačku, skroz zdrava, ali jednostavno nije mrdala noge iako je mogla, nešto se bila uplašila. Vidim mu jedno krilo da mu nedostaje perija, ima i krvi, ali se zgrušala nije velika rana. Joj, samo se nadam da neće uginuti, baš bi mi bio bedak, držala sam ga tamo i plakala k'o degen.
Nisam znala da jesam. Mada imaću i predmet veterinarski lekovi za dve godine ili sledeće, pojma nemam, kao izborni.
Ma biće ok...
ja mog ne ispuštam iz vidokruga kad ga iznesem napolje jer ima onih bad, bad maca koje bi omaste brk...
a načisto je luckast, čim vidi mačku, počne da pišti - diže uzbunu i ja znam koliko je sati...
Znam dobro kakav je to bedak, ali on će da zacvrkuće. Gospođi Smrt ne treba još jedan papagaj danas :)
edit: biće dobro ;)
Papagaji idu u raj. Ili psi? Da psi, gledao sam crtani - ''Svi psi idu u raj''. Tako da se ne boj svom pernatom štagod :)
Размишљам да се самоубијем или одем у манастир. А пошто у манастиру нема нета сморио бих се само тако па бих се свеједно самоубио.
Видите докле је дошло кад сам почо на вукајлији да се јадам.
Greška. Imaš mnogo manastira sa netom, ali imaš ograničen pristup, nemoš ceo dan da visiš, mora da se moli Bogu, plevi trava, štagod... A net u ono malo slobodnog vremena. To bi ti i prijalo, razbistriš mozak, pustiš da ti drugi planiraju dan, ko u vojsci. Onda, tu su čari ljubazne bratije, prijateljski odnosi, ovo-ono... pa noćne posete krajcovanja manastirskog podruma: rakija, vino. Dijeta, stroga, izgubiš bar deset kila. Ne moraš da se briješ čak. Ma šta bi ti falilo?
sinak, pregledaj prethodnih par strana, mogu ti reći da si i mene pofino nadmašio.
ke te pasa, mućaćo?
i onda između jutrenja i doručka ode na Puju da ostavi sliku...
Poč'o sam dučim. To jest počinjem od sutra. :(
Pujo blagosilja
http://img580.imageshack.us/img580/5098/y21x.jpg
Е супер онда, идем у манастир.
http://www.youtube.com/watch?v=fD0Lwj8_FiY
Evo idi u manastir za metalike
https://www.youtube.com/watch?v=1ADZmZFCNYk
Bačje tebe treba poslati u Crnu reku lolo
Нисам још почо да се дрогирам јбг
Bolje sprečiti nego lečiti.
Imam sjutra ispit od kojeg mi zavisi godina a ja otprilike znam računske operacije i malo više
Боли те пичка.
KRAAAAALJU DMITRE ZVONIMIREEEE KROZ PLANINE ODJEKUJU KRICIIII
:u boj u boj za narod svoj:
OOOOOOOOOO, U TAMNICI TVOJI SU VOJNICIIIIIIIIIIII