Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Čekaj da je otpuste sa Filološkog, pa joj iznesi nepristojnu ponudu, možda će morati da se prostituše da bi preživela.
Imam ja vremena...
Kad bih imao ćerku, radije bih da bude lezbejka nego hetero. nekako bih bio spokojniji zamišljajući kako trlja vulvu o drugu vulvu nego da joj neki džiber insertuje falus u vaginu
ali dobro, možda sam ja samo bolestan na taj način
Hahahah, Taede, i meni je to oduvek izgledalo onako bezopasno... lol
A kad bi imao sina?
E, ta ja se tu pitam... Jesu li zaljubljenost i fizička privlačnost jedno te isto? Nekako mi deluje da valjda zaljubljenost puca na karakter same osobe možda i nezavisno od pola, a fizička privlačnost na to da l' je muško, žensko ili šta ti je već oku ugodna pojava...
E onda bi situacija bila drugačija, radije bih da je hetero. S tim što nisam homofobičan, imam seksualno liberalne stavove lololo
Заљубљен си кад неког волиш зато што је он такав, тј. због тога како се понаша, како изгледа, због свих мана и врлина. Физичку привлачност можеш да осјетиш према било коме, зависи шта волиш.
BROMANCE FTW! :3
Ja sad ne mogu nikako da skapiram, ja sam na Vukajliji shvatio da je to jebanje vrhunsko dobro samo po sebi.
Ne razmišljaš o tome da i tvoja žena/cura/seksualna partnerka ima oca čijoj ćerki neki džiber insertuje falus u vaginu? :)
Izvinjavam, dakle Vudi Alen je udao svoju usvojenu ćerku za sebe :)
Ma ja ipak mislim da je on nju uzeo za ženu, to mi je najprirodnije :)
E, ja to ne znam da li ću ikad razumeti. Kod jedne moje drugarice brat je mogao da muva šta hoće (ako je žensko naravno) i kad hoće, još ga i ohrabrivali, a ona čuvana kao malo vode na dlanu iz razloga što njen ćale zna kakvi su ti neki ''loši'' muškarci jer je i on sam bio takav, a i vaspitava i sina da bude takav. Geniji. :)
A sa koliko ju je usvojio, mislim na njene godine?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
on je nju UZEO, kako god mi to nazvali :)
oghma, imao sam ja nekda davno defku za to, ali đavo bi znao koja je to :)
Vrlo moguće da sam je pročitala, kod tebe mi ostalo nešto malo u sredini stranica, išla sam jednom od kraja, jednom od početka da čitam, ali nisam nikad spojila ta dva dela. :D
E, a koliko je imala godina ta ćerka? Ajde da je bila starija pa nekako i da razumem, ali da ju je usvojio dok je bila klinka, nešto mi to nije čitavo...
Shvatio sam da se plašim ubadanja penisa u vaginu.
tačka 5