Imam ja vremena...
Kad bih imao ćerku, radije bih da bude lezbejka nego hetero. nekako bih bio spokojniji zamišljajući kako trlja vulvu o drugu vulvu nego da joj neki džiber insertuje falus u vaginu
ali dobro, možda sam ja samo bolestan na taj način
Hahahah, Taede, i meni je to oduvek izgledalo onako bezopasno... lol
A kad bi imao sina?
E, ta ja se tu pitam... Jesu li zaljubljenost i fizička privlačnost jedno te isto? Nekako mi deluje da valjda zaljubljenost puca na karakter same osobe možda i nezavisno od pola, a fizička privlačnost na to da l' je muško, žensko ili šta ti je već oku ugodna pojava...
E onda bi situacija bila drugačija, radije bih da je hetero. S tim što nisam homofobičan, imam seksualno liberalne stavove lololo
Заљубљен си кад неког волиш зато што је он такав, тј. због тога како се понаша, како изгледа, због свих мана и врлина. Физичку привлачност можеш да осјетиш према било коме, зависи шта волиш.
BROMANCE FTW! :3
Ja sad ne mogu nikako da skapiram, ja sam na Vukajliji shvatio da je to jebanje vrhunsko dobro samo po sebi.
Ne razmišljaš o tome da i tvoja žena/cura/seksualna partnerka ima oca čijoj ćerki neki džiber insertuje falus u vaginu? :)
Izvinjavam, dakle Vudi Alen je udao svoju usvojenu ćerku za sebe :)
Ma ja ipak mislim da je on nju uzeo za ženu, to mi je najprirodnije :)
E, ja to ne znam da li ću ikad razumeti. Kod jedne moje drugarice brat je mogao da muva šta hoće (ako je žensko naravno) i kad hoće, još ga i ohrabrivali, a ona čuvana kao malo vode na dlanu iz razloga što njen ćale zna kakvi su ti neki ''loši'' muškarci jer je i on sam bio takav, a i vaspitava i sina da bude takav. Geniji. :)
A sa koliko ju je usvojio, mislim na njene godine?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
on je nju UZEO, kako god mi to nazvali :)
oghma, imao sam ja nekda davno defku za to, ali đavo bi znao koja je to :)
Vrlo moguće da sam je pročitala, kod tebe mi ostalo nešto malo u sredini stranica, išla sam jednom od kraja, jednom od početka da čitam, ali nisam nikad spojila ta dva dela. :D
E, a koliko je imala godina ta ćerka? Ajde da je bila starija pa nekako i da razumem, ali da ju je usvojio dok je bila klinka, nešto mi to nije čitavo...
Shvatio sam da se plašim ubadanja penisa u vaginu.
Čekaj da je otpuste sa Filološkog, pa joj iznesi nepristojnu ponudu, možda će morati da se prostituše da bi preživela.