Moram nekom da se izjadam :((

1. napišem posle par dana dužu defku pisao pola čuke linovao sve da puca i dok sam razmisljao zabode mi prst na jednom dugmetu i pojavi mi se ono govno kad predugo držiš jedno dugme i ja odem cancel i nešto uzjebem komp nece nista ni malo ni veliko slovo ni zarez nista i nekako uspem da je zavrsim uz pomoc kopi pejsta i krenem da skrolujem na dole i ode mi par strana unazad i sad kad vratim na defku ono prazno ocu dizgorim
    kako da namestim to

2. idi na vraćanje prethodnih strana u brauzer, možda ti vrati defku...

3. Neće, otvorio mi je petnest brauzera. Popravio sam restartovanjem, dobro je inače bi mi sutra šef jebo mater!

4. Otvori new text document na desktopu i samo stisni CTRL+V, ako je nešto ostalo od defke makar od onoga što si kopirao pejstovaće se.

Znam šta si hteo da uradiš a tu opciju da pamti tekst kad se sjebeš i odeš na neku stranu ima za sad samo Chrome i od skora Opera.

5. Ma neće ništa, otišao sem jednim skrolom petnest stranica nazad. Ko ga jebe, bitno je da radi sad, a defku ću napisati ponovo...

6. u nekim delovima Srbije bi dobio batine za nošenje takvih patika...

mislim da bi i u nekim delovima svedske...

7. Mil'ca.

Kradem komšiji net i čekam dva dana da seljak restartuje ruter jer umrijeh bez brzog neta

Мени комшика крала интернет пола године, кад сам напокон ставио шифру дошла ми на врата љутито и напушила ме, плус ми запретила како она студира електронику и како ће ми њени хакери са факса лако провали шифру, невера.

8. Добра пичка, 90то.

9. Jel stvarno Tilmo dosla da te napusi?

edit: ili mozda..........LAZES? RAAAAAAA!

10. Pored mene žive nenormalni Rusi, koji se svako veče oderu od alkohola i onda počnu da se dernjaju i smiju na neki jako mentalnozaostao način. Kasnije se pozdravljaju, plaču što se rastaju iako svi zajdeno odu u istu kuću i dijele istu jebenu prostoriju. Mjesec dana se nisam naspavao ka čoek. Imam podočnjake kao suve šljive.

11. Rusi su Govna. Ja kad sam jedno ljeto radio u Budvi, gosti hotela inače mlađahni Rusi, znali su jedan drugom da uđu u sobu, poseru se na sto i u govno zabodu viljušku i nož.
    Da napomenem, Rusi su govna.

12. PROŠLE NEDELJE MI JE SKINUTO SEDAM SATI PREKOVREMENO ZA SREDU I ČETVRTAK.

13. NOĆAS JEEEE

ZARILA KANDŽE, ZARILA KANDŽE ANĐELA
    U SRCE JADNO
    MRTVO HLADNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

14. Rusi, koji se svako veče oderu od alkohola i onda počnu da se dernjaju i smiju na neki jako mentalnozaostao način. Kasnije se pozdravljaju, plaču što se rastaju iako svi zajdeno odu u istu kuću i dijele istu jebenu prostoriju.

<3

15. NIKAD SLUŠALA NIJE
    TUŽNU PJESMU DO BOLA
    I TUŽAN STIH KAD SE OMAKNEEEE

NJENA LJUBAV SE SKUPLJA
    KAO MRVE SA STOLA
    UVIJEK BOLI KAD DOTAKNE

NOĆAS JE....
    U SRCE JADNO
    MRTVO HLADNOOO

16. rusi su vece seljacine od nas tako da je to sasvim normalno ponasanje za njih,a da ne pricam da su i veci retardi od nas.jedino su bugari gori od svih seljaka na svetu.mada,nece se rusi lose uklopiti tamo dole na moru...

17. jebem ti govna koja kukaju na državu i kako im je mala plata, a najčešće ne zaslužuju ni tu jebenu crkavicu s'obzirom kakav im je odnos prema poslu.
    Dva puna da, znači od jutra jednog dana do ponoći skoro sledećeg dana sam zvao autobusku stanicu u kg da vidim kad ima bus. Nijedan jedini put nisam dobio vezu, il zauzeto kao il odzvoni do kraja. Na kraju sam morao na autobusku da odem jer nisam imo neta da proverim kad imam bus i vidim dve babetine kako piju kafu iza pulta, a slušalica stoji dignuta da ih neko ne uznemirava.
    Onda...odem za bg, na stanici odem da vidim kad imam za ns
    JA: Dobar dan
    MATORA ŠALTERUŠA: ....
    JA: Kad ima za novi s..
    MŠ: Ima...ima sad u 15:15h
    JA: treba mi starim putem
    MŠ: Ima i staim budem (drskim tonom)
    JA: daćete mi u jednom pravcu, imam index kod sebe
    kad je počela da pravi face neke ko da je ljuti feferon nabila u onaj njen pedesetogodišnji čmar...kao ''pa oćeš reći odma da imaš index, šta ja sad da radim da poništavam ovo...kad će te bre više naučiti kako se kupuje karta a jee...'' i uzme i baci mi onaj kusur i kartu kroz onaj tanjirić..
    I takvi onda znaju da kukaju kako je država usrana i kako su jadne plate...a da se ja pitam ne bi dobila ni to što dobija

18. Da država nije usrana i da su im veće plate, ne bi ti bacala kusur i kartu u tanjirić nego ti ga s kezom vraćala. Država jeste kriva što usere jadni narod.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.