Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa da, ja sam joj kriv što je država usrana pa da mi baca te pare koje sam ja zaradio tri puta teže od njenog sedenja za pultom?
    Pojedinci valjda trebaju da se menjaju, pa će onda i država malo da živne...a ne samo av av av država duradi nešto

2. оћете додаберете мени једну дефиницију или постер или било шта што има, само да одем на балјкон?

3. Nećeš ništa propustiti...
    P.S. Postere nemaš.

4. Milice, a šta bi onda trebalo da rade oni ljudi po Indonezijama, Afrikama i raznim drugim pičkama materinama, da te izbodu nožem zato što jedva preživljavaju (ti koji prežive)? Takav nam je mentalitet. Kad god čujem da smo vredan narod, digne mi se kosa na glavi. Prvo i osnovno, glupo je generalizovati pa govoriti da je neki narod vredan, ali dobro. To može da se odnosi na priličnu (da ne kažem veliku) većinu, kao što je slučaj kod Japanaca. Baš zbog takve aljkavosti i osnovnog nedostatka radne etike smo tu gde jesmo. Zbog toga i zbog tragičnih poteza koje su povlačili dragi nam političari.

5. Ušao malo u nove definicije, nisam odavno, a silovanja, leptijebem, obnevideh. Pratnja baca od osrednjeg pa do poneke prolaznog kvaliteta, nijedna odlična defka da kažeš, ovi drugi malo da plačeš, malo da razmišljaš o iskanju trajnog bana. Ohladite malo od štancanja defki, đe, ba, zapelo pa nužda naćerala k'o da sutra ne postoji?

6. Pratnja baca od osrednjeg pa do poneke prolaznog kvaliteta, nijedna odlična defka da kažeš, ovi drugi malo da plačeš, malo da razmišljaš o iskanju trajnog bana.

Pa pročešljaj malo te koje pratiš, moji su na primer svi savršeni.

7. Ludim od ljudi koji ti pričaju priče u kojima oni ispadaju carevi.

8. Grofe, to pretpostavljaš ili si siguran ? :)))

9. Neka me u prijatnoj iluziji, bar dok ne doguram do ordena.

10. odaberite mi defku, modovi, da ne moram cekat 24h da ponovo pisem, dacu vam dvajs maraka, samo posaljte ziro racun :)

edit: JA RAJDERISEM

11. Pa pročešljaj malo te koje pratiš, moji su na primer svi savršeni.

C. Pa pratimo skoro iste ljude. Ne smemo ih milovati s komentarima, da se ne ubrezobraze. Taf lav, kao Miki Goldmil s Rokijem.

12. Ne smemo ih milovati s komentarima, da se ne ubrezobraze.

eee, wrong. sve su bolji i bolji.

13. C, nemoj biti njami njami, hoćeš nedobog da počnu pisati defke o ruzmarinima, ljubavi u svetu i čupati obrve pu, pu. Ja to volim ovako:
    http://www.youtube.com/watch?v=o0CXUv-xxtY&feature=youtu.be

14. C, nemoj biti njami njami,

Ne mogu da vidim klip. A šta ti je njami njami?

15. odaberite mi defku, modovi, da ne moram cekat 24h da ponovo pisem, dacu vam dvajs maraka, samo posaljte ziro racun :)

Koji će mi kurac 20 maraka? Treba mi 28 evra da odem da potrošim tu dvadeseticu...

16. a nisam ti ja kriv... :)

ostacu bez stipendije samo zato sto ne radi sistem na nivou univerziteta, i ne mogu neke potvrde da izvadim, a valja mi do petka najkasnije to predat, a radi se o 1000e godisnje

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.