Moram nekom da se izjadam :((

1. Ponasam se ko andjelak pred komsama, ali istina je da sam djavo! Da kosmije, ja vam kradem kartone za jaja, ja vam ostavljam travu(onu sto krava pase) na pragu, ja vam se juce umalo usrah ispred vrata od prdenja, da bi druge komse misile da je nesto crklo u stanu. JA!

2. Hahahahahahahahaaaa!

3. AHAHAH! DOČEKALA GOGA! ŠUK ŠUUUUUUK!!!!

4. Otkidam od smeja! Opaaa!

5. Whatever, ti ideš sutra u školu, mukica!

6. dobro je da sam skolu zavrsio

7. ja ću sutra da prispem pa ću treći čas na fizičko da šutam lopte

8. Зна ли неко пошто је блок пет да знам колко мами да тражим пара?

9. ne znam, meni socijalno plaća

10. vodene bojice, plastelin, četkicu, blok 4, paletu i tuš pa posle likovnog palim kući da drkam na Devojku iz okeana onako umazan

11. Nakon skoro 5 godina, ponovo sam single :/

12. Au, nije 5 godina malo...

13. Жалим што ћу ових 5 дана бити заузет, па нећу моћи да будем мод и да банујем сваког ко окачи било шта на тему почетка школске године, оде распуст и тако то на ту тему

14. Prošao je raspust, deca su ponovo u školi, meni isti kurac jer sam svakako morao da radim. Uspeo sam da iskoristim samo jebenih 17 dana godišnjeg i to samo zato što niko drugi nije bio u školi pa nisam mogao da uđem... ko me jebe kad nisam učio školu dakopam kanale nego da budem računovođa.

15. Nakon skoro 5 godina, ponovo sam single :/

posto bi reko da imas cirka 24god, mogu da ti kazem cestitam, otprilike tad sam i ja preseko i raskinuo vezu koju sam vukao od pocetka fakulteta.

nista protiv devojke, ali jedna od boljih odluka u mom zivotu. sta sam ja znao sa 18 god sta hocu, realno?

Nakon 5 godina si naucio malo kako funkcionisu stvari u duzoj vezi, i znaces sta da trazis u buduce.
    Uzivaj, nadju se zene na brzinu, samo da prevalis prvo sranje nakon raskida.

16. Brus, aj ti dogodine za vreme odmora vamo, malo na planine, malo pored Drine, 7 dana je dovoljno da se napune baterije za ostatak godine. (Sam ću: šup, šup, šup )

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.