Читам и неверујем, које помућено стање свести у овим дефкама лоло
sisojka
kokska koja misli da ima dobre grudi a u stvari su joj grudi nadrazene i velike kao cepelin.
zalutalo kuce
ker koji slucajno naidje na dva drugara koji rostiljaju i nacepa se kao nenormalno i deda ga juri a on se uspava a deda gleda dnevnik i pije rakiju i dnevnik.
900evra
lik koji prodaje auto ko ni kosta i 128 evra a zalepio na soferku prodajnu cenu 900e i plus izgleda kao aero smit.
Meni nema ništa draže nego kad popijem onu prvu kavu jutarnju pa čekam da me projuri u klozet, i trpim koliko mogu a onda meraka na šolju sjesti... A jutros trpio koliko mogu, tjerao sebe do krajnje granice i onda ćaća uššao u vc. Trpio sam onda i koliko ne mogu, evo i sad me stomak boli
cornelije
Пишам сваких 5 минута, пече ми кад шорам, не знам шта да радим...
Brate, ja sam imao urinarnu infekciju kad sam bio mali... završio u BGu zbog toga...
Moj ti je savet da odmah odeš u bolnicu da daš krv i urin na analizu... sa tim se uopšte nije igrati... inače... ne želiš ni da znaš...
Претерујеш. Од како сам дошао кући данас, пиша ми се ненормално и кад завршим, легнем да читам књигу, имам утисак да ћу да се упишам. Овдем до веце и изађе ми неколико капи само. Ако ми се и сутра настави, видећу већ.
ЕДИТ: Сад ми се мало смирило, већ петнест минута нисам ишо до клоње.
brate, poslušaj me, idi nek ti prepišu neke antibiotike... neće proći samo od sebe, pogotovu što je pogodna "podloga" za razvoj bakterija...
najbolja varijanta bi bila da si se prehladio, ali onda ne peče...
Muka mi je od svega, pakujem torbu i sutra pravac Srebrenica. Idem da pijem rakiju do životinjstva, berem gljive pišem pesme i provociram neobeležena minska polja. Jebem ti leto, nikad mi gadnije nije bilo.
Хвала Пани мађијо.
Видро, имао сам једну идеју коју је већ неко дефинисао..и онда сам остао кратких рукава. :)
Панинаро, штоси променијо аватар?
http://www.dodaj.rs/f/1g/cD/2veaO246/1/paninaro.jpg
Читам и неверујем, које помућено стање свести у овим дефкама лоло
kokska koja misli da ima dobre grudi a u stvari su joj grudi nadrazene i velike kao cepelin.
ker koji slucajno naidje na dva drugara koji rostiljaju i nacepa se kao nenormalno i deda ga juri a on se uspava a deda gleda dnevnik i pije rakiju i dnevnik.
lik koji prodaje auto ko ni kosta i 128 evra a zalepio na soferku prodajnu cenu 900e i plus izgleda kao aero smit.
svaki dan ga vozi tako
Naoštrio sam se za predstojeće takmičenje.
Meni nema ništa draže nego kad popijem onu prvu kavu jutarnju pa čekam da me projuri u klozet, i trpim koliko mogu a onda meraka na šolju sjesti... A jutros trpio koliko mogu, tjerao sebe do krajnje granice i onda ćaća uššao u vc. Trpio sam onda i koliko ne mogu, evo i sad me stomak boli
Пишам сваких 5 минута, пече ме кад шорам, мокраћа ми безбојна, провидна. Не знам шта да радим, само да се нисам разболео сад.
Пишам сваких 5 минута, пече ми кад шорам, не знам шта да радим...
Brate, ja sam imao urinarnu infekciju kad sam bio mali... završio u BGu zbog toga...
Moj ti je savet da odmah odeš u bolnicu da daš krv i urin na analizu... sa tim se uopšte nije igrati... inače... ne želiš ni da znaš...
Иди код доктора за почетак, овде неш помоћ наћи.
Претерујеш. Од како сам дошао кући данас, пиша ми се ненормално и кад завршим, легнем да читам књигу, имам утисак да ћу да се упишам. Овдем до веце и изађе ми неколико капи само. Ако ми се и сутра настави, видећу већ.
ЕДИТ: Сад ми се мало смирило, већ петнест минута нисам ишо до клоње.
kap po kap, kiša sprema se...
brate, poslušaj me, idi nek ti prepišu neke antibiotike... neće proći samo od sebe, pogotovu što je pogodna "podloga" za razvoj bakterija...
najbolja varijanta bi bila da si se prehladio, ali onda ne peče...
Пече ме само кад завршим и при почетку, док шорам, све је ок. Али пече ме јако после.
pij uvinog čaja
sledeći
Muka mi je od svega, pakujem torbu i sutra pravac Srebrenica. Idem da pijem rakiju do životinjstva, berem gljive pišem pesme i provociram neobeležena minska polja. Jebem ti leto, nikad mi gadnije nije bilo.
Иде Валдемар да доврши посо хахаха
Jedina sad tamo stvar koju možeš da dovršiš jes da pogineš po onim planinama, ako si još uvek živ.
kad nagaziš na minu keva ti se može učlaniti u Majke Srebrenice. Bićeš 9965 žrtva srpske agresije i genocida.
Cornelije jel imaš krvi u mokraći?
Немам, све провидно.
Ево сад пијем увин чај, има вечерас целу шерпу да искапим.
a jebi ga :/ da si rekao da krvariš, reko bih ti da je to normalno za devojčice u pubertetu.
nemoj uvin čaj, pij brusnicu!
jesi imao skoro seksualni odnos?