Moram nekom da se izjadam :((

1. Ajd to što sam se posvađala sa kevom pa ne pričamo ali da mi ne čestita rođndan e to ne mogu i ne želim da razumem. I sa sestrom sam u svađi tako da od nje ni čestitka, očekivano i boli me dupe za nju jer su uvek spajali moj rođendan sa njenim jer je razlika između njenog i mog rođendana nedelju dana pa je ispala sebično stvorenje, ali keva koja me je rodila da mi ne čestita, zbog čega, zbog obične svađe zbog toga što sam joj rekla da mi se ne meša u moje odluke i da me bar neko vreme ostavi na miru. Mnogo je nesporazuma ali ona se previše inati, kao da neće i ne želi da shvati. Znam da me voli, i ja nju isto i mnogo bih volela kada bi mi pustila poruku "Srećan rođendan ćero". Totalno sam sjebana zbog toga :(. Svekrva koja mi nije rod me je izgrlila kao najrođenije svoje a od moje rođene majke ni glasa. :(

2. Hmmmm... Znam kako ti je. I Anandi je sigurno bilo teško kad se udala pa joj nijesu došli na rođendan :(

EDIT: Sad čitam ponovo i žao mi je nekako jer se sjetih da ni meni moj stari nije čestitao rođendan jedno 3-4 godine zaredom a tad sam bio klinac. Šta imao, možda jedno 10ak godina.

3. Лепо си рекла жени да те остави на миру неко време!

4. Šta reći kad se niko ne sjeti da ti je rođendan? Ni par dana posle toga...

5. Лепо си рекла жени да те остави на миру неко време!

Da me ne gnjavi pričama i glupostima. Pa da li je moguće da je pogrešno shvatila i da nije oladila svoju usijanu glavu do sad?

6. Vučice, srećan ti rođendan!
    Pusti...

7. zbog obične svađe zbog toga što sam joj rekla da mi se ne meša u moje odluke i da me bar neko vreme ostavi na miru.

i da me bar neko vreme ostavi na miru.

Evo i Serjoža je primetio... Možda bi ipak ti trebalo da pređeš preko ponosa i okreneš je...

8. Наравно да не честита кад види жена шта је родила.

9. Па ви жене увек нешто погрешно схватите!

10. Hvala Nato. :)

Možda bi ipak ti trebalo da pređeš preko ponosa i okreneš je...

Bih da je u pitanju nešto bezazleno, ali ovako kada bih je nazvala ona bi se osećala da je za sve bila u pravu a tu lažnu pobedu ne želim da joj priuštim i onda bi se opet posvađali jer bi pokrenula priču.
    Bolje je da se više ne sekiram, neka je, neka radi kako misli da treba, ja je neću zvati.

11. ali ovako kada bih je nazvala ona bi se osećala da je za sve bila u pravu a tu lažnu pobedu ne želim da joj priuštim i onda bi se opet posvađali jer bi pokrenula priču.

Pa što se ti inatiš? Budi Aljoša.

12. Srećan ti rođendan! <3
    A izdrži, nemoj da je zoveš, stvarno nema smisla da je zoveš da joj kažeš da ti čestita rođendan. :) Nikad nisam za to da su roditelji u pravu i kada greše, naprotiv, nisu skoro nikada.

edit: ko misli drugačije - you lucky bastard!

13. nije ni meni keva cestitala ove godine cak mi je i rekla ,,necu da ti cestitam,jer nisi ni ti meni,, ja reko ,,boli me kurac,,...i stvarno me boli kurac,cestitanje bilo cega je preterano nebitna stvar

14. cestitanje bilo cega je preterano nebitna stvar

jos kad bi svi to prihvatili, zivot bi nam bio laksi
    g

15. Možda je majka očekivala poziv na kolač, tortu ili bar kafu, pa i ona razmišlja sad tako, nije me pozvala, neću ni ja nju...

Ali, stoji da je trebalo da te bar pozove telefonom...
    U svakom slučaju, ima još vremena do ponoći. Srećan rođendan, Vučice!

16. Majka je majka. Pusti. Oprosti. Mogla te je, kao što nije, što iz predrasuda što iz ljubavi progutati te noći ili pustiti da se zalepiš za kosu. Ovako te je nosila u stomaku 9 meseci. Srećan rodjendan ćero(zamisli da sam ti ja majka)

17. Od ovih Ajaxovih reči sigurno ima da ti bude toplo oko srca na današnji dan, majka ti i ne treba.

18. Joj, jedva čekam da imam neki problem, pa de me Ajax posavetuje :)

19. olaniče, cankaru.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.