Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa gde ti je mačka?

2. Otišla, odšetala se, udala...ko zna. Sve u svemu, nema je.

3. Uh, pa nek joj je sa srecom ako se udala, nadamo se da je tako.
    Uvek mozes da udomis neko drugo siroto mače.

4. Vratiće se kad ogladni i kada se uželi svog prozora s pogledom :)

5. Eh, još kad bi bila tako pametna da ume da se vrati..
    Sin mi je skunjan skroz, on je bio njen fav. Ne znam da li odmah da zgrabimo drugo mače, dok smo "sveži", ili da malo sačekamo da se sve malo smiri...baš mi krivo,joj!

6. Pa koliko dugo je nema?

7. Umeju mačke da se vrate, ne brini!

8. Rejven, od danas oko 12.
    Nato, ja se iskreno nadam da je nismo baš toliko "osakatili" odgojem u stanu, pa da je "zakržljala" po pitanju samosnalaženja.

9. Umeju mačke da se vrate, ne brini!

Osim ako je nije pregazio auto...

10. Uh pa nije to ništa. Velike su šanse da se vrati. Stricu se vratila mačka iz sela udaljenog skoro 10km.

11. Au, bre Vučice, koji mister Hajd progovori iz tebe...

12. Nato, ja se iskreno nadam da je nismo baš toliko "osakatili" odgojem u stanu, pa da je "zakržljala" po pitanju samosnalaženja.

Držati mačke i kučiće pod staklenim zvonom ne valja.

13. Natnat
    Au, bre Vučice, koji mister Hajd progovori iz tebe...

BUAHAHAHAHAHAHAHA

14. Nije auto, jer je naša zgrada dalje od puta. Pre će biti da je neko uzeo, jer je bila jako lepa maca, negovana.
    Sad- u stanu, dvorištu..ja bolje nemam. A da se celog života lišavam životinja jer nemam uslova-nije ni to humano prema nama, koji ih jako volimo.

15. Nešto čudno se dešava sa mnom...
    Sinoć, legnem oko 23:15, i probudim se jutros, tj. danas u 12... Inače, normalno spavam 7-8 sati.
    A primetio sam da i jedem sve manje. Dovoljno mi je jednom dnevno, pri čemu ne pojedem ni blizu ko pre... :/

16. Oće to pred smrt, Rajdere.

17. Oće to pred smrt, Rajdere.

Doš'o đavo po svoje...

18. Ide mi se u kod babe i đeda na Romaniju, da se družim sa njima, da vozim traktor i tako...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.