Moram nekom da se izjadam :((

1. moram se nekom izjadat!

moram se izjaadati

2. РАЈДЕР СЕ ЗАЉУБИШКА!!!

3. BezDeranjaMolim
    moram se nekom izjadat!

moram se izjaadati

Па добро, добро, изјадај се, само немој да се дереш! :))))

4. Hehehe... :) :)
    kako sam se postideo!

5. Nemam lajkova na poslednjoj pesmi koju sam objavio. Idem da spavam, sutra očekujem bar 2. olololo

6. Ne mogu opet izbaciti ono sranje iz glave! Ono ooo eee oooo a a ting tang walla walla bing bang! I wana... oooo eeee oooo a a ting tang walla walla bing bang!

7. Колико може мајка да те избаци из такта, а да није чак ни свесна тога...јао.....

8. da cujete kakvi me jadi zadesise necete vjeeovati. mislim da je ovo najgore na ovoj temi ikada. bila utakmica u kosarci srbija-bosna i kad smo pobijedili bosnu ja i drugovi odemo u auto sa zastavama da trubimo i slavimo. (malo smo pili) i tako izvirio se ja kroz prozor i onaj moj drug debil ( vozac)iso 60 na sat. i ja ti se nekako poljuljam i ispadnem kroz prozor. eo me lezim imam polomljena 2 rebra i napuknutu nogu eto. kad god udahnem vazduh oce oci da mi ispasnu od bola.

9. Rasni, Selmaaaa, ne naginji se kroz proooozor! ;)
    Ozdravi brzo.

10. Ne mogu opet izbaciti ono sranje iz glave! Ono ooo eee oooo a a ting tang walla walla bing bang! I wana... oooo eeee oooo a a ting tang walla walla bing bang!

posećivala si moj nalog znači opet http://dagobah.biz/flash/Witchdoctor_party.swf

11. na vasu nesrecu sad cu vise da visim na vuki heheheh

12. jebo vas pas

Ne mogu opet izbaciti ono sranje iz glave! Ono ooo eee oooo a a ting tang walla walla bing bang! I wana... oooo eeee oooo a a ting tang walla walla bing bang!

posećivala si moj nalog znači opet http://dagobah.biz/flash/Witchdoctor_party.swf

13. sto ponavljas postove?

14. što lomiš rebrenje?

15. ja kukam o zdravstvenim problemima a ti mi se smejes

16. ko ti se smejao bre dabog dumro sad što lažeš!

17. PRETE MI SMRĆU :'(

18. E ovako. Moram da se izjadam. Stvar je veoma delikatna.

Imao sam ja divan nalog na jutjub. Okačim ja tako prije 3 godine par svojih klipova, ovo ono i tako to. Onda odlučim da nakačim cijelu Sinanovu diskografiju.
    I tako ja krenem sa kačenjem Sinana Sakića sve u HQ kvalitetu. Okačim ja tako jedno 60 pjesama, sve super sve divno. Pored njega sam imao još 30 klipova. I sve super bilo, imao oko 5-6 miliona pregleda. Jebao sam keve. Ljudi drkali na moj kanal. I sve bilo super dok mi prije par dana nije iskočilo nešto, kao prava neka i šta to već. Ja to iskuliram, ne riješim neki kviz i odslušam Ej Otkad sam se rodio. I jutros se probudim, gledam ja tako neki klip, smara u pičku maternu. Krenem ja koment i vidim nešto čudno, nisam logovan. Ajde ja iskuliram. Kad danas da gledam trejler za gta V i ja da se logujem kad ono naloga nema. OBRISALI NALOG MAMU IM JEBEM. OTIŠAO I SINAN SA NJIM. SINAN SVETINJA I ONI TAKO. TUGA. :(

19. Pa taj Sinan ti je i tražio ta prava, autorska prava sranje, pa zato su ti i obrisali nalog.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.