Moram nekom da se izjadam :((

1. Evo, on uzvraća pozdrave :))
    Smeje mu se brk :)

2. Moram da se selim.....opet.....više ni ne znam koji mi je ovo put......a selila prije godinu dana....i plakal tu u ovoj istoj temi.... :(

3. Оћу да гледам кошарку против француза а сестра гледа кетфиш на емтивију јебо јој он матер у пичку ретардирану посерем им се на концепт емисије у ком је расплет то кад видимо да ли лик са другог краја интернета има курац или пичку јебем им мајку да им јебем мајку у уста усрану говњаву ваљда ће србија да изгуби па да ме престане нервоза одо да је спучим шамаром јебем ти емтиви и америку и недељу

4. MULTI!
    NAPRAVI LAZAN PROFIL NA FEJSU IZEBAVAJ JE I KAO MUVAJ JE I KAD TREBA DA SE NADJETE IZLETI PREDNJU I KAZI JOJ:
    JEBOTE KETFIS KACI GLUPA I NISI PROVALILA!

5. uff duga priča...politički kontaminirna :))))

naime, ulaskom u Eu uvedena fiskalizacija kod nas...i sve teže doći do crnih para....a ja u firmi radim na proviziju koju mi je gazda isplaćivao u kešu....jer sam u banci pod ovrhom zbog nekih prijašnjih dugova poreza.... jel pratiš?....:) i sad kako više ne može izvlačit pare iz firme odlučio je da može plaćati moju stanarinu...ali ne za vaj stan u kojem jesam sad, nego za neki drugi, manji i jeftinii.....i zato selim...u manji i jeftiniji stan kji će mi biti uplaćen preko računa firme ...i svi sretni i zadovoljni.....osim mene :)))

6. Aha.
    ETO VAM OCETE U EU (Mi komad, Srbi) A NECETE FISKALIZACIJU!
    A HA!
    UDUPE!

Nego, jebiga, eto bar i to bolje nego nista :)
    A koliki je taj 'manji' stan :P

7. garsonjera...40 kvadrata... ono...velika prostorija s kuhinjom sve zajedno....'+ kupaona..
    dakle, spavam u dnevnoj na razvlačenje...... :(

8. E jebesga komad.
    A dobro sta ces, bolje ista no nista :)
    Cuti, ja, otac i majka zivimo u 45 pa eto :)

9. ja sam živeo pet godina u stanu od 26 kvadrata, napravi panel zidove - od letvi skucaš okvire, na njih ušrafiš ivericu ili rigips ploču, unutra stiropor i podeliš tu sobu na par manjih... to ti može jeftino napraviti svaki malo veštiji majstor

10. šta ćeš kad ti dođe devojka od muža, morate svi u istoj sobi da blejite

11. saša barabčino jedna!

12. ali imate bar 2 prostorije....

13. Imamo jednu sobu, dnevnu gde svi spavamo, trpezariju gde nam je komp i ormar, kuhinju, mali, veliki hodnik, kupatilo i terasu :)
    Znaci, svi u jednoj prostoriji..
    Privatnosti nidje :3

14. Mi smo se u stančiću izvežbali metodi "indijanski totem": jedan drugom/trećem na glavi.
    Tetris-stan, jbg.

15. Ееее, да нисте Србе отерали они би сад терали контру што се тиче ЕУ и било би вам лепше.

16. Ja ono biješe stanujem sa 2 cimera i cimericom u 36 kvadrata pa ne kukam. Sram vas bilo.

17. Moje bivše komšije imaju petoro đece, dakle njih je sedmoro, žive u stanu od 35 kvadrata, hodnik, kupatilo, dnevna i spavaća soba i niko se od njih ne žali, zato bar glumite skromnost i ne blamirajte se

18. ja ne kukam na kvadrate...kukam na proces selidbe...milion paketa i smotuljaka....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.