Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma sad razmisljam nesto.Nisam trenirao 2 meseca,vratio sam 6-7 kila,jeo i pio kao stoka.Od sutra u garazu,posle toga u teretanu i kad pocnu predavanja fokusiram se i na to.Celu zimu cu da kuliram tako.Radim,treniram,ucim,a para koliko bude-bice.Sl. godine u junu cistim sve ispite,a leti cu lako za posao...

2. пу педофили, ПУ!

3. Realno, jadam se sto sam jebao.
    A mala nije fufa, ja sam s njom flertovao dosta dugo,nego sam bio zauzet pa nistam nista konkretno radio. Dobra devojka,mozda sam se zato i skenjao.
    Thilmo, bice valjda i kod mene slicna situacija.

4. Еј, а прво сам се мало збунио али срећа да сам био пијан, после сам испробао све сцене које сам могао да се сетим из порнића 3:)

Најбоље било кад сам их ујутру возио кући, онако већ отрежњене, побиле главу на доле и ћуте, ко зна колико им бедара било што су испале курве хахахах

5. crni gazi pa kolko ti imaš godina? :D

6. @sub focus
    25 gazim, dobro mi je sasvim.. :D
    @Bacje
    Zemljak, mojne se ljutis, evo naci cu maloletnicu i za tebe kad dodjes :)
    Ja sam samo ovde pisao jer je to protiv mojim nekim moralnim nacelima i tkao ti kurci..
    Izgleda da akutni nejebitis iskljucuje mozak..

7. ja sam s njom flertovao dosta dugo

Krenuo si kad je imala 12-13? :)))

8. Гази, ако јој ниси скинуо ђану онда нема никакве везе, да је ти ниси јебао, јебао би је неко други.

Бедара је да навучеш клинку па да јој скинеш невиност, имао сам пар таквих ситуација али никад нисам то урадио, оно, све помислим како се ложе да им први пут буде из љубави..а ја да их волем не могу.

9. Kakva vremena došla da se ljudi jadaju za jebanje, šta bi mi napaćen svet, studenti i generalno Mala Vidra trebalo tek da pišemo lolo

10. Procvjetala lipa i topola đe se šeću Draža i Nikola...

11. 25 gazim, dobro mi je sasvim.. :D

pa ti si moralni patuljak kolač ti slavski jebem! :D

12. Krenuo si kad je imala 12-13? :)))

Dobro, preterah sa ovim "dosta dugo". Al jedno 5,6 meseci sigurno.
    A nisam je ja deflorisao, neko drugi mi je olaksao posao :D

13. Kakva vremena došla da se ljudi jadaju za jebanje, šta bi mi napaćen svet, studenti i generalno Mala Vidra trebalo tek da pišemo lolo

hahahahah, što si zlica, ne jadam se više! :P

14. neko drugi mi je olaksao posao

Pa onda i nisi tako jako grešan ;)))

15. Sta li rade ovi iz ldp kad ti iz dveri to radis :)

16. Sta li rade ovi iz ldp

Bolje da ne znamo...

17. Dveri? Ahahahaha, koja pobedaa

18. Malo sam razmisljao da li je za hvaljenje ili jadanje,
    pa sam ipak skapirao da je za jadanje.
    Sinoc sam jebao devojcicu koja je 97' godiste.
    ONA SE JEBOTE BOMBARDOVANJA NI NE SECA!

*'97
    Po starosrpskom kalendaru ona je 5505. godište.
    Ti si pedofil jebote.
    Kakva je?

19. Malo sam razmisljao da li je za hvaljenje ili jadanje,
    pa sam ipak skapirao da je za jadanje.
    Sinoc sam jebao devojcicu koja je 97' godiste.

*'97
    Po starosrpskom kalendaru ona je 5505. godište.
    Ti si pedofil jebote.
    Kakva je?

20. Sinoc sam jebao devojcicu koja je 97' godiste.

Ја мислим да је то неморално. Секс мора да буде у браку, који је заснован на љубави, благословљен светом тајном венчања, и у функцији продужетка људске врсте, коју је Господ створио по свом лику. Хајде да се прогледа кроз прсте сексу који није у функцији продужетка људске врсте, али једино ако је у оквирима брака. Свако одступање од ових принципа верујућем хришћанину и Србину (који је по дефиницији верујући хришћанин) по мени је морално труло, исто као содомогомористичке активности педерског и лезбијског лобија. Тако да ови што се хвале како су јебали, а нису у браку, морају да знају да чине смертно согрешеније против Божјег закона исте озбиљности као као да су припустили ближњега свога пола истога да им по чреву стражњему џара удом својијем у цељи задовољенија нагоњенија сполнаго јего, амин.