Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ujna me stalkuje preko Fejsbuka, a dodala me tek pre dve sedmice. Na zajebancije koje postujem, ona kači neke ozbiljne mudračke komentare "čovek se uči dok je živ, shvatićeš kad ostariš" a statuse ima "Nekada su svetom hodali Tomas Mani, a danas hodaju narkomani". Ono, bravo ti. Ne bih da je blokiram baš odmah, to bi već bila neka deseta osoba iz famelije koju sam blokirao na Fejsu. O, bog ih jebo, koji smarači. Zasad je na trial periodu od 30 dana.
zato sam ja još pre godinu i po ugasio to sranje. jebote isti osećaj ko da sediš s društvom u parku i otpadate, pričate, a tetka iz kovina sedi pored i sluša šta pričamo. Ajde mrš rođaci.
Tolko mi je teško, da bi teo da se izjadam. Oće ko da sluša? Nem para za psihijatra...
uuu al si pogrešio mesto :)))
vidim :) kad je muka de si đuka...
'oću ja da slušam! To valjda zato što kad je čovek u govnima želi da čuje da ima i drugih ljudi u govnima, pa mu nekako lakne, bar psihički.
pricaj matori,isprazni se...
Malo sam razmisljao da li je za hvaljenje ili jadanje, pa sam ipak skapirao da je za jadanje.
Sinoc sam jebao devojcicu koja je 97' godiste.
ONA SE JEBOTE BOMBARDOVANJA NI NE SECA!
Hahaha au sine... E inače kod nas ovde bila scena u jednoj osnovnoj školi prošle nedelje.
Klinac stalno uzimao 600 dingera od keve i ćaleta, za knjige, radne sveske i tako i kevi i ćaletu dopizdilo i odu u školu da im jebu majke. Razredna zove klinca, mali kaže da oće nasamo da priča sa kevom i ćaletom i prizna da je plaćao devojčici iz sedmog razreda da mu ga blajvi. A on 5 razred. LOLO
Veliku su sanse da nije ni imala 16 godina. Pre ce biti 15 :D
Išao u Vojnu gimnaziju 4 godine da bih sad ispušio za Vojnu akademiju za 0.09 poena. Što je najgore, prvi sam "ispod" crte, a popunjeno je 182 mesta od planiranih 190. Mora da bude slobodno mesto za osam tatinih sinova, makar i omašili vojnu obuku u septembru.
Pa šta, jbt, 16 godina ima, kad će ako neće sada?
Malopre sam saznao da sam ostao na budzetu,a par trenutaka pre toga da sam dobio otkaz.Emocije mi ipak prevagnule na negativnu stranu.Osecam se kao popisan.
A đe si radio?
ма иди бре Газимудо, пуши курац
U kaficu jednom.Nije neki posao,ali sam bar uvek imao kintu,nisam morao moje da smaram za pare poslednjih godinu i nesto dana i sad PRC...Da stvar bude gora,niko zimi ne trazi konobare.Sutra idem kod dede u radionicu pa smirgla u ruke,jbg...
gledaj to sa vedrije strane - na budžetu si i imaš više vremena za učenje...
a opet, možda i nađeš nešto, daj Bože i bolje...
Pa to i razmisljam.Mogu i kod dede lepo da zaradim,a i radim kad hocu-koliko hocu,samo je pitanje hoce li biti posla za mene.Ja znam limariju da radim,tj. pripremu za farbanje,a zimi slabije dolaze na farbanje kola...Uglavom mehanika se radi...
Газимудо, ја сам јебао две клинке од 16 и 17 година у исто време, тј тројка је била. Олешиле се од алкохола и саме хтеле, има тих курвица колико хоћеш.
едит: тад сам ја имао двајеспет, нисам то сад под старе дане. Би ја и сад, ал слабије да ће да се понови јбг.
Pa ako je deda biće... kontam da će da te zaposli iako mu ništa i ne treba. Ipak, deda je to...