Moram nekom da se izjadam :((

1. cornelije

Danas sam dežuran u školi, znači potrčko ceo dan...

Ko nije smuvo pičke dok je dežuro nek se ubije. Mislim na ribu sa kojom je određen da dežura.

2. Dezuram sam isped zbornice na prvom spratu. Raznosim sve što mi narede. A ovaj ortak dole bleji na glavnom ulazu i ništa ne radi ceo dan, sedi i gleda serije na mobu, eto tako ti je to, nema nikakvih riba...

3. E jebiga, nisi te sreće.

4. slušao sam lepog preko jućuba, omače mi se prst pa sam kliknuo na x i ugasio pesmu.

odoh da se izbičujem, NIKO NE SME DA ISKLJUČI LEPOG!

http://www.youtube.com/watch?v=x44zzpBL9dU

5. Јамајчанин
    Gazimudo, daj njen link od fejsa u pvt...
    kod mene je to jos legalno lolo
    ali kako god da bude posle tvog kurca trava vise ne raste lololo

Mojne si nelord. Budi dzentlmen. Evo Pacov je podrignuo zbog tebe. :)))

6. Treba mi 70e da kupim cipele za zimu, torbu za opremu i novčanik. Za sada imam 25.

7. Могу да ти дам 400 кинти за блајв.

8. Ispravka, imam malo više od 25 evra.

9. Могу да ти дам 400 кинти за блајв.

mozes meni za 300...

10. ako dobro radi pos'o,ja cu dati i za 100

11. како бре са 70 евра и новчаник, и торбу, и ципеле зазиму?!
    новчаник сам је 20-25, торба не може да буде испод 3 'иљаде, 'де ћеш да нађеш ципеле за 2500?
    сем ако ниси планирао неки "абидаш" новчаник код кињезара, и неку торбу "диабола" исто код пиринчара, онда може. :)

12. Naručim iz Velike Britanije sa http://www.sportsdirect.com/.
    Sa sve prevozom i 30% što uzme taj lik me izađe 70e.
    35e cipele
    4e novčanik
    15e torba

13. Nekome platiš 30% da ti kupi nešto sa sportsdirect?

14. Pošto prevoza nema za Srbiju, momak naručuje kod neke rodbine u Mađarsku i onda dovozi u Suboticu.

15. Ja sam vala kupovala mužu majce, košulje, cipele i čarape, kolega već 4 puta uzimao neke krpice... To te neko slagao da ne šalju za Srbiju.

16. Prošle god koliko se sećam nije bilo.
    Nego

Serbia 14,39 €

Do sada me jeftinije izlazilo da mu dam 30%...

17. Da, to jeste, ne isplati se kad naručuješ par sitnica.
    Ali ako spakuješ više stvari (a možeš svašta da spakuješ u 50 eura, koliko je limit za carinu) onda se isplati.

18. (a možeš svašta da spakuješ u 50 eura, koliko je limit za carinu)

Za ovo nisam čuo.
    Ovaj naruči gomilu stvari, nema carine jer ostaje u EU, pa tu preko granice ide trte mrte, šta ja znam.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.