Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma to je limit kad naručuješ online pa ti dostavljaju u Srbiju, kad neko prenosi preko granice, mož' preneseš šta hoćeš.

2. Aj da pitam ovde kad ste se dotakli ove teme. Zasto je obuca u onom Deichmanu onakako fus odradjena? Tako mi bar deluje. Pre svega mislim na patike, Nike npr. A cene i nije naivna za pojedine modele.

3. Nemam iskustva sa Deichmanom, koliko sam shvatila, u pitanju je low budget marka, za siroke narodne mase.

4. Ja sam uzo Nike u Deichman onomad, i nista, super su, nosio sam ih godinu i jos mogu, samo mi se pojebo onaj sundjer na peti.

5. Znaci kvalitet je ok. Nzm, meni kako koje vidim, deluju fus odradjeno. Kao da je druga klasa, a cena opet nije bas mala, s obzirom da je lou badzet. Ne samo Nike, njega sam samo naveo za primer. I logo, i znak, i sama patika. Ali ako je kvalitet dobar, onda nema problem.

6. ja kupio neke skroz ravne za 1150 dinara. Reko da odigram koji fudbal u njima. Ispostavilo se da je to koji=3 fudbala.
    Doduse, ono sigurno nije bila patika za fudbal,tako da se moze reci da nisam prilagodio obucu upotrebi :)

7. Pa džiso, mozda i jesu 2. klasa, ali nisu lose, ne cepaju se onako cim ih obuces.
    Ako ih normalno loristis, potraju.

8. Jebeni kafić od koga otimam internet (i to ne neki bezze kafić, već elitni, sve neke guzonje i premijeri i bivši i sadašnji i sl.) izgleda ograničio internet pa ga jedva hvatam signal. Alo, bre, 2.50KM sam platila kafu dotmem šifru! Bagro jedna! Murš! Će pobijem sve.

EDIT: Nie ograničio internet no domet signala. Malo popila, ne zamjerite.

9. trenutno bi se onesvestio u krevetu,al ne smem,moram biti budam jer u 9 iam obavez
    sta da radim,oh,koji kurac
    ako ima neka dobra picka odavde koja ima nezne ruke i voljna je da mi izdrka,nek dodje sad...inace cu zaspem sigurno
    ae,ne trazim puno...samo jedan hendzab da se razbudim

10. sise,ladno necete...otiso sam

11. odbradovao sam se nakon dva mjeseca. sada opet mogu prolaziti sa uletom E MAČE, MITA97, AUTOR SA VUKAJLIJE, DRAGO MI JE.

12. Awwww, mukica, pa nju grize savest.

13. Pa nista, ti im reci da ne prihvatas posao i da zaposle tog garija.
    Sti lud da u 2013. godini imas negativne misli u vezi dobijanja posla u struci?
    Cuti i radi, ni zaposljavanje preko veze nije strasno kad se zaposli neko ko zna da radi.. Ono drugo je opasno, kad zaposle nekog samo da bi izmuzao platu..

14. dobra su mi ova satro muvanja kroz satro zajebanciju...vrate me u osnovnu skolu,u bezbrizni deo zivota.mozda sam tamo treb'o i da ostanem.

15. Možda im se taj lik jednostavno nije dojmio.
    I karakter je bitan.

16. Ipče, ne primaj se, nego prihvati posao. I ako jesi "preko veze", ne znači da nećeš kvalitetno obavljati šta treba.
    Srbija, bre je ovo.

17. jarane, koga da ispaljuješ i zašto?

pitaj ćaleta, ako ti i kroz sprdnju kaže da on nema veze sa tim ti to prihvati i idi jebi studentice.

18. Ne bre, dal si lud. Idi kod njih (da, idi, mora to u cetri oka, ili sest, ili 7..), i uveri ih da je gari zapravo bolji od tebe. Tako bi pravi srbin uradio. Sa caletom da odes naravno.

19. Ipce prihvataj.
    Savest treba da te grize jedino ako ces da ladis jaja na poslu a dobijas platu, sto verovatno neces.
    Radices poso i kraj.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.