Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
kad tad smo morali saznati istinu...
Uvatio me virus. Kijam, boli me grlo...uf!
Čaj, vunene čarape, preznojavanje, inhalacija bosiljkom, bla bla.
Znam, znam...al' što sam kilava, užas jedan.
A bosiljak jedem, greota da ga ćuškam u vrelu vodu ;)
Mene bukvalno digne jedan grejp(frut)... :)
Med i đumbir, mačko, izrendaj 2 veća korijena u pola kile meda, i deri to, 2-3 dana i ko nova.
daj Boze da nije ovaj sa Istocnog Nila virus...kazu da hara ovih dana...doso iz Ukrajine vozom
Sine, ja kad sam bio tvojih godina mogao sam da ukrutim kobilu na ledu, tebi treba grejp da te diže...
Ima već definisano, a verujem i još mnogo još varijacija na temu...
Рејдеру не вади се, усро те човек.
Rajder, Paune, Rajder...
Inače, grejp ima 14x više vitamina C nego linumun, prema tome, kuš bolje od toga... :)
Minus decxko. Axaxaxaxaxaxa. Šta me boli kurac što ima, ne pišem definicije, jebem po forumima.
Jebiga, naljutiće se Shomi23, al ja sam mu dao plus, tako da je na nuli... :)
Inače, moja poenta je bila da je to naaaajotrcanija fraza...
Počelo u nedelju, oštar bol u leđima, i prenosi se do ramena, tu negde kod ključne kosti. Reko' promaja, proći će. I prekjuče ujutru me probudi bol, ne mogu po sat vremena da se namestim da spavam. Juče me četiri sata cimaju po bolnicama, i na kraju konstatuju da je manje zapaljenje pluća, daju mi par lekova za to i brufen za bolove. A brufen reguliše bolove nešto više od čaja od kamilice. Ubija, kao da mi neko nonstop zabada nožekanju u leđa na svaki jači udisaj, pokret, bilo šta. Ne mogu da se nasmejem, naopako. Što je najgore, imam ispit ujutru koji je 1 od 2 koja moram da dam za budžet, ako ne bude moglo da se pomeri za drugi termin najebao sam još. Falabogu, cigaru nisam zapalio 2 dana, i sad ujedam redom. Voleo bih da su mi prepisali neki morfijum, onda bi me samo bolela patka.
Neko te ogovovara 100%
Osećam se k'o ona vudu lutkica.
zbog toga i padaš tikete
puko sam preko 500 evra na stvari na koje nisam morao da puknem preko 500 evra
Bole te, im'o si 500 evra.
haha kupio konfiguraciju iz radnje a nije birao komponente posebno haha