Moram nekom da se izjadam :((

1. da brate..ali ne odjednom. sve je islo po 20, 50, 100...ni u jednom trenutku nisam imao 500 kod sebe pa kao da budem malo srecan.
    ali se stvorilo i nestalo u roku od mesec-dva
    u stvari kad razmislim, bilo je preko 600 sigurno
    koj sam kurac radio..taman sam nakupio 60 evra sad malo, i puknem danas opet, ostane mi 700din..
    sta da radim s tim parama sad? cigare mi kostaju 240, gorivo 800 nedeljno otp, nemam za zivot

2. Jebiga, nauči da štediš.

3. Što nisi sadio poljoprivredu, sad bi im'o bar da jedeš.

4. Akumulator mi se sjebao načisto, sad mora da bude na infuziji do ujutru ako mislim da sutra upalim kola. A za ovu zimu očigledno nema šanse da završi poso...

5. parkiraj ga na strani

6. ma do jaj stedim inace..al sad ne zam koj mi kurac bio..
    sve kao "aj jos malo pa necu vise", "aj do kraja avgusta pa necu vise"...i evo ga kraj septemrba....

7. jebiga Edi, škola počela, troše se pare na sendviče i sokiće

8. al dobro, nebitno..snaci cu se nekako

xexe ko oce da kupi pola jetre?

9. nije valjda da ti treba za grafičke? :)

10. 'oću ja da kupim morfijum neki, ili neku travu da me obrljavi da me bar ovo govno ne boli ovoliko.

11. nađi kakvo žensko da te masira jebo ga ti :)

12. Žensko eno ga kući bolesno od neke viruščine, da dođe sad i pokupim i to tačno bih crkao, zamisli da se nakašljem ili kinem. Umro bih. Sutra da vidim neku mas' da nađem ako negde ima.

13. Ne znam sto me ovoliki maler tera.Pre par dana dobijem otkaz,sinoc mi obiju kola,dignu mi komplet ozvucenje,krenem danas do pumpe,na pola puta ostanem bez goriva.Ne znam da l' sam nekome nesto skrivio pa me sad karma jebe ili sta...

14. pa, ja ne znam.
    ostalo mi je jelte 5 ispita da dam za budžet, a oni su od danas do petog oktobra-SVAKI DAN, pismeni i usmeni, pičke materine.
    aj dobro, izvukla bih se nekako, nego, prokleta cimerka mi zarazna, i budim se jutros k'o mrtva prebijena gripozna krava da bih išla na jebeni faks na ispit, jer ako ne ispolažem, mogu se komotno kući vratit. jebena prehlada.uz sve to, imam 200 dinara za naredna 4 dana.
    bolje od ovoga ne može...

15. vidro,nisam ti citao post al samo da kazem da ces umreti
    poz

16. jes da nije jadanje, ali ima veze sa onim sto sam vec postavljao..

STVORILE MI SE PARE :D opusteno imam 350 jura i brige su nestale!

17. jepse, punjaču, znam. valjda neću od gripe.

18. malo ovamo, malo onamo, i eto!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.