Moram nekom da se izjadam :((

1. count zero,mozda zato sto je on ja?

2. Да, он је ти, него си изгледа заборавио да си се жалио или је обим те њањавштине наставио да расте.

3. ti se gejišeš preko telefona sa ribom? :OOO

4. Да, он је ти, него си изгледа заборавио да си се жалио или је обим те њањавштине наставио да расте.

raste,matori...ni ne vidjam ga vise,nazalost

ti se gejišeš preko telefona sa ribom? :OOO

radije bi si gurnuo taj isti fon u cmar,manje je gej od toga

5. ja se gejišem preko vajbera i whatsapa ahaha

6. ja se gejišem preko vajbera i whatsapa ahaha

7. i ja se ponekad gejisem,al za to moram biti sam s ribom,da nema nikog okolo,a cak i tad me je mbla loll

8. Uspela sam da rasecem usnu.

9. Следећи пут пази на рајсфершлус.

бадумтсс

10. Yeah Originalnost Batch

11. ja sam čuo da cigani zalepe žilet žvakom na glavić

12. Лебати! Какав је звук када циго залепи жваком жилет на главић?

13. Završijo sam 4. na Balkanu.

Pobili smo se krvnički, meni je uvo plavo i slomio sam prst (da, stvarno) koliko sam udario čovjeka u glavu.
    Od četiri borbe jedino sam dvije odradio kako treba. Od ovih što sam nezadovoljan - u jednoj nisam imao šanse a u drugoj sam podbacio.

Onesposobio sam jednog Grka (udario sam ga nogom, prekinuo mu dotok krvi u desnu nogu, nije nastavio, odvelo ga u hitnu), drugog Grka sam unakazio (na njemu sam slomio ruku) ali sam uprkos svemu izgubio (genijalno, jea).

Bljak.

14. Časno, šteta što nije medalja al' dobro.
    Ima li kakvih snimaka?

15. Časno, ali baš šteta za medalju, izgubio sam je zbog svojih idiotarija a protivnik daleko, daleko iskusniji borac, džudista, a ja podbacim na karateu. Niđe veze, Konj.

No novo iskustvo, i u porazu se uči :)

16. Kakav si ti Posavac kad čakija u tuči nije radila lolo

17. Pa malo li je biti četvrti na Balkanu majkumu! Čestitam!

18. Lukse, očito nikakav, jer sam iz doline Spreče :D

Bruce, nije malo, ali mora da se žali kada se moglo više.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.