Moram nekom da se izjadam :((

1. Bolje da te siluju na kiši Vidro, makar ćeš biti mokra nego na snijegu

2. Od 1. oktobra 72 dinara ručak, da znaš :) A i doručak i večera poskupljuju. Za devojke je ok ta količina hrane, ali momci često uzimaju po 2 ručka, mada zavisi i šta je na meniju... Recimo, pasulja bude prepun tanjir, ne verujem da bi ti bilo malo :)

Znam... svestan sam... ma doručak sam čuo da je sranje, a i mnogo je rano, pa neću ni ići.
    Paaa, jedoh grašak i pire, sa parčetom mesa koje nije moglo biti minijaturnije. Takođe, nisam odbio ni čašu/šolju supe i jako malo kupus salate. A da, za dezert je bila neka čokoladica, mislim da se zove Pet plus. E ona je bila 50g. Više nego meso. LOL

A ja ne volim da jedem po tim brzim hranama. Mislim volim, ali mi je svest jača od podsvesti (jako nezrdavo, hehe, ipak, ja sam medicinar sad :) ), pa se maksimanlo trudim da ne jedem.
    Umem da kuvam i verujem da bih ekstra kuvao, da me ne mrzi da perem sudove i ribam šporet koju zabrložim.

Inače, Sanitarni, mislim da grešiš što kukaš na studiranje u svom gradu. Jedina dobra stvar je što ne moraš da gledaš ćaleta i kevu i to što ti daju više para, ali jedno je sigurno - jede se iz iste šerpe, nikad neš ostati bez obroka, toplo ti je, prijatno, ušuškano, ne moraš da juriš da plaćaš račune, ne pereš, ne peglaš, ne cimaš se po 5 sati busom da odeš do kuće, itd., itd....

3. natnat, pms i ispitni rok:D
    ajakse, bolje snijeg, manje ću se isprljat

4. Inače, Sanitarni, mislim da grešiš što kukaš na studiranje u svom gradu. Jedina dobra stvar je što ne moraš da gledaš ćaleta i kevu i to što ti daju više para, ali jedno je sigurno - jede se iz iste šerpe, nikad neš ostati bez obroka, toplo ti je, prijatno, ušuškano, ne moraš da juriš da plaćaš račune, ne pereš, ne peglaš, ne cimaš se po 5 sati busom da odeš do kuće, itd., itd....

Ko kuka?kakva je to patetika,nes ostati bez obroka,toplo je,5 sati busom.jel to studenti umiru od gladi?ili mozda opisujes studiranje u somaliji...

5. ahaha
    pa jes u pravu si jaranice vani na snijegu bijelom

6. pms i ispitni rok:D

Zatrudniš i nema pms. Što se patiš?

7. ajakse, to t' pričam, bolan
    :D

volim da se patim, jebiga :/

8. Morala sam danas da idem na posao. 2-3 sata.
    Besmisleno i jadno.

9. Sin mi je prehlađen; kija i treba da samo leži i odmara se. Ali, NAŠ razredni traži lekarsko uverenje (roditeljsko valjda nije dovoljno "teško"), pa moramo sutra da cimamo dete po domu zdravlja, da se natovari još nekim virusima. Nema veze što se tamo čeka u beskraj, što to nije za antibiotike i sranja, nego za čajeve i ležanje.
    Da ovde postoji kategorija školovanja kod kuće-evo da crknem ako ne bih odmah to sprovela!

10. kupi opravdanje.prodaje lokalni djilkos za 200 dindzi.

11. Neka upiše neopravdane časove.

12. Što se mene tiče, libo me za neopravdane, al se sin nervira.
    Jbt, ja sam po struci prosvetar (al ne radim u školi), deda i baba mi bili učitelji, mama i sestre mi prosvetari...ne mogu da svarim šta se sve dešava po školama i kako se "radi".

13. gledao sam vucica na pinku,nesto se zakucao za komp i zavrsi se emisija i pocne ono govno,farma,lik me ubio u pojam.za vrste koza je rakao da su to:morka,tetreb i kos.leb te jebo,pretvorio od mene debila u sekundi.sramota me sto sam gledao uzivo.

14. sprdo se lik...
    to ne znači da su svi kolektivno idioti tamo, al to je bila sprdnja.

15. pardon, hteo sam da napišem da to što se sprdao za to, svejedno ne znači da su svi idioti tamo

16. Jebiga, tako je po zakonu, mora opravdaje od lječnika za više od tri dana.

17. ne bih rekao da se sprdao,pre bih rekao da je glup ko kurac.

18. ortak papuca mi mnogo ide na kurac
    nikad nije bio ovakav kakav je zadnjih godinu i po dana
    cak i kad blejimo sto je retko,ona ga zove i moram prisustvovati gejstinama za povrac koje izlaze iz njegovih ustiju
    zove ga da pricaju 90 posto nase bleje provede pricajuci i gejisuci se preko fona s njom

19. Која коинциденција, Пуњач се баш недавно жалио у истом маниру.

20. Prošlo je više od 24h kako nisam ušao na Vukajliju!!!
    Da li možete to da zamislite?!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.