Moram nekom da se izjadam :((

1. ako nemas dobar skor ovde,nes dobiti nin-ovu nagradu!opste poznato.basara imao 5 odabranih definicija dok nije usao u siri krug za nin-ovu nagradu.

2. Muči me nešto stomak. Kenja mi se, al' nikako da me baš potera. A plašim se da ako odem da kenjam iskenjaću proliv. Ne volim proliv. Valjda će proći. Pijem kokakolu, kažu da je dobra za proliv, mada ja još zvanično nemam proliv. Nazebo sam. Ne znam ni da l' da idem na predavanja. Možda je od pljeskavice od sinoć, ili od kiše, ili zato što mi leva patika propušta, pa sam se prehladio, tj. malo ozebo. Nema koga da mi skuva supu ili čaj. :(

3. caj od kamilice,nane,cokolada za kuvanje,domaca rakijica,susene banane.

4. ALI NEMA KOGA DA MU SKUVA ČAJ

5. Nauči da kuvaš čaj.

6. Код кога си јео пљеску Ронине?

7. Preko puta maxbeta, ovamo u valjda Nemanjinoj, velika ulica.

Skuv'o sam sad čaj, znam da kuvam čaj, lolo, nego sam zabo u krevet, pa mi se nije ustajalo.

8. zgutaj casicu rakije.veruj mi,pomaze.

9. Preko puta maxbeta, ovamo u valjda Nemanjinoj, velika ulica.

Е не знам тамо, далеко ми па не идем.

Једи код Була и Ђака, то ти је иза робне куће Партизанка. То ти је најачи роштиљ у Чачку.

10. A možeš i da se oženiš u Čačku pa ubiješ tgri muve odjednom - i da jedeš zdravo i da ima ko supu da ti skuva i da imaš ostalo :)

11. ako bude frke,uzmi aktivni ugalj,to sigurno pomaze.to ako nisi siguran da si pojeo nesto zdravo.vnugo ce biti crno,al nije to frka.

12. A možeš i da se oženiš u Čačku

Не треба му то :Д

13. Preko puta maxbeta, ovamo u valjda Nemanjinoj, velika ulica.

Nije valjda kod Medicinske škole? Ako je to, onda neka ti je bog u pomoći...

14. Ma ovo mi usput bilo, a bio gladan. Možda i nije od pljeke, nego sam dosta bio na kiši, pa od toga.

Hah

CITAT
    A možeš i da se oženiš u Čačku

Не треба му то :Д
    TATIC
    I ja mislim. lolo

15. frka ti šta će tobdžija da kaže večeras?

16. Nije valjda kod Medicinske škole? Ako je to, onda neka ti je bog u pomoći

Jeste jebo ga ja. lolo

17. Planiram da kupim neki konopac samo jos nisam siguran da l cu njime da zavezem dzak na tavanu da ga udaram ili da se objesim

18. uuu Ronine
    ima da pršte govna dok budete vodili ljubav u dupe

19. @JAS: definitivno veži džak da udaraš, posle tri sata mlaćenja bude ti lakše

Što se Čačka tiče nemam pojma, prvi put sam tamo bio letos kad je brat vozio snajku da se porodi - porodilište odlično poznajem, ostatak grada mi je u magli.

20. nisu ti dzakovi ni jeftini.eventualno,neka kucna radinost.da se spravi neki.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.