Moram nekom da se izjadam :((

1. ma samo krupan krompir i onaj najlon džak - ide dobro, mlatiš dok ne počne pire da ispada...

2. k'o roki,mlati meso dok ne npravis meso za cevape ili za sarmu!

3. seljak bespismenjak
    nemam pojma sta da radim u zivotu. nista me ne zanima nemam nikakvog hobija, faks upiso da se kaze, izgubio tri godine a ni jednu prosao nisam. navukao se na internet da ne bih razmisljao o tome, zagoreo godinama, dobio pivski stomak i boleve u ledjima od sedenja.
    sutra cu pasti zadnji ispitni rok i ispisujem se. kad god bih pomislio da treba da ucim poceo bih nesto da gledam na netu samo da ne razmisljam o tome. kao i za svaki ispitni rok do sada.
    sada me je strah da cu ostareti u selu, jer ne znam nikakav zanat da radim, nemam ovde kod koga da radim, nemam kinte da putujem, ne mogu da smislim nesto cime bih mogao da se bavim ili da naucim sto bi mi pomoglo da odem odavde.
    pre nego sto sam skontao da cu odustati od faksa sam se bojao da cu zavrsiti sa 30 i da necu moci da radim u struci, i da cu samo sebi izgubiti vreme a roditeljima novac. ali sam kontao da cu biti u toku i upoznati neke ljude, naci neke hobije ili poslice pa cu poceti da se bavim necim ako ne u struci necim drugim.
    bojim se da cu zavrsiti kao siromasni prodavac paradajiza koji nema ni kuceta ni maceta, onaj seljak sa bradom sto pije sam u kafani.
    Ajde da kazem da imam hobi od kojeg moze nesto nastati, ali sve sto radim je chatujem gledam youtube i pravim sranje definicije. Kad sam bio mali mislio sam da sam jedino dobar u pisanju, sada vise ni u to ne verujem.
    i sad cu ovako biti skenjan par dana, kao i pred svaki ispit, i par dana posle ispira, kao prosvetljen. a onda cu probati da nadjem sta god moguce da si okupiram misli. igracu online igrice, chatovacu sa japankama, gledacu filmove, radicu sta god mogu da ne razmisljam o sebi.

http://www.youtube.com/watch?v=ZtMm0swu5i8

4. drž se brate seljak bespismenjak. bog ima velike planove za nas

5. Brat jebe dve sobe od mene, a ja tuga učim. :(

6. Немој плакат, јебаће и тебе.

7. Idi jebi i ti, bratski je deliti.

8. Vejveru ti si jedan jako jadan dečko.

9. Jebote, mislim da je ovo najjadniji patišpanj ikad. Uspeo je da se požali kako uči, a DRUGI jebe.

10. Pa makar sam ovarisao temu. Odok da se koncentrisem na discus ariculare koliko god je to moguće.

11. Eee, brate, je l' ti studiraš medicinu??

12. Ne vjerujem. Ti si za Kajslera Linkoln jebote.

13. definitivno veži džak da udaraš, posle tri sata mlaćenja bude ti lakše

3 sata? Serija od 3 minute efektivnog paliranja po džaku, i spavaš ko bebać :)

14. zavisi čime udaraš, ja glavom mogu po tri sata lupati i nema efekta uopšte...

15. hahahaha! Ja za sad samo rukama, i pokoji šut nogom, al gavom sam udarao samo u oluke kacam kao klinac pijan išao kući.

16. moja glava voli saobraćajne znakove i prozore sa troslojnim staklom, ređe zidove i stabla, a oluke samo kad moja stranka dobije izbore :)

17. HAHAHA! Šalim se ja, nisam nikad to radio, al ortak jedan je to redovno praktikovao. I ulubi svaki jebo sliku svoju, sve dok jednom nije natrčao na tučani oluk. 7 šavova...

18. A koju defku Žuni? Možda može korekcija?

19. Nisam rekao da mislim da dobro pisem. jasan mi je skor, a i sam vidim razliku izmedju mog pisanja i pisanja bolje rangiranih.
    Neg to je jedino sto mi je zanimljivo. kad ne mogu da spavam u 3 ujutro, upalim word i pisem po sat, dva i na kraju obrisem ceo tekst. nisu to ni price niti ista posebno nego pisem sta mi se vrti u glavi u tom trenutku.
    ali kad hocu da napisem pricu ili defku, ne ide. skripi i zapinje. nekad su ideje izbljuvci, a nekad lose sprovedene u delo.
    pa zavidim onima koji znaju tako da opisu kao da se nalazis tamo, njihove likove mozes da zamislis u stvarnom zivotu. recenice su im jednostavne i ubitacne, a reci se tope u ustima dok ih citas.
    ali jebes pisanje, gledam sta cu od zivota sada.
    Od danas nisam vise student, vec nezaposlen.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.