Moram nekom da se izjadam :((

1. Svrbi me mlogo koža ispod kinezio tejpa, jbt, oću dumrem!!!!

2. Ima dana kad se iskonsko zlo iskolači na Osobu iza koje ne stoji ni "Bitan" Muž. Odgovarajuća Partija, ni Usran Udbaški karakter.
    Zlo se raspomami kad shvati da je zasralo i da se ti rasmrdelo.
    Okrene se oko sebe, porazmisli i sva govna sruči pred osobu (gorepomenutu).
    Nedužna Osoba mož' se prihvati čega god hoće, al' ne vredi dok ne uzme lopatu: razgrne ta govna i udri, udri...

No, ja sam zaposlena...a to je tak' normalno...

3. Мене много боли што одабране дефинције не могу да пређу 200 оцена...
    Имам осећај као да се Вука полако гаси, не знам шта је с људима. Последњих пар мојих нових дефки немају више од 10 гласова јеботе!
    Вратите се на ВУКУ ЉУДИИИ, још увек није изгубила ни мало на квалитету!!

4. Danas je jedan od onih dana kad je bolje ostati u krevetu.. Polupala sam ogledalo, razbila tacnu od moje omiljene šolje za čaj, priklještila prste vratima, zveknula glavom o ćošak gde mi stoji kanta za smeće ne znam kako.. Ae sve to, nego što mi zamalo pobegao na ulicu pas koji nije moj i takO..

5. zamalo pobegao na ulicu pas koji nije moj

Kidnapuješ pse za otkup ili preprodaješ lancu restorana kineske kuhinje?

6. Jok, odem ponekad do prihvatilišta za napuštene pse.. Samo što ima tu i nekih pasa koji su u pansionu, pa su vlasnički.. E meni je pansionac izleteo iz dvorišta..

7. sve će biti dobro Lavanda

8. ja vise nikad necu da setam svecinog kera...pustim ga po parku da se igra i on mi pobegne,zovem ga,krenem za njim,a on misli da ocu da se igram pa bezi preko ulice i sve...isasao mi iz vidika,mentol...kasnije ga nasao kod svecinog ulaza,dobro je

9. HAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAAHHAAHHAAHAHHAAHHAAH
    znam kako ti je, hahahahaha najjace kad nece da dodje pa ga vijas ko debil aahhahahahaahhahahahahhahahahahaahhaha

10. Ja kad ih tako moljakam da mi priđu samo se setim da sakrijem povodac iza leđa i uvek dođu sami..

11. Olanik, je li nije veliki taj švecin ker, nego onako... mali?

12. јеси му вико дођи кер мали кер

13. daj neku sliku od švece

14. за нас зоофиле керову слику

15. Najjače je što ker, misleći da olanik hoće da se igra, beži..
    Pametna bre životinja, haha

16. Olanik, je li nije veliki taj švecin ker, nego onako... mali?

pa mali ono,stene jos,ima 2,3 meseca

neposlusan ker i dalje jako,nadam se da ce vremenom na bolje promeniti se
    jebem ga u usta

17. ХАХАХАХА НИЈЕ ЗБОГ ТОГА ПИТО ЈЕЛ МАЛО АХХАХАХАХА

18. ДОЂИ КЕР МАЛИ КЕР

19. И КАЖЕ БЕЖИ ПОДЕБЉАНО, А ОНО ЈЕ ДОЂИ

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.