Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobro je da se na ovoj temi piše o onom šizenju, da mogu da iznesem i svoj sud jer tamo svaki post obara inteligenciju za 50%. Naravno, tamo gde ima da obori. Ne ulazim u opravdanost prozivanja Rajdera, nemam dovoljno informacija, a i ne interesuje me. Verujem da ne bi bilo tako intenzivno da nije zaslužio. Ali postovi! Pitam se u kakvom okruženju žive oni što tamo pišu ono što već pišu, sve misleći da je duhovito. Kakva li je njihova publika. Pročitao sam nekoliko stranica i pocrveneo od blama! I šta rade moderatori, što ne zaključavaju? Ili su se priklonili većini?
MODERATORI SU NAŠI LJUDI
ovo nije vuka koju pamtim
eee...kako je vuka bila dobra pre 3-4 godine...posle toga sve sranje...
nerealno gej niknejm
razmišljam da batalim sve ovo, zašto ne može da se vrati vreme kad smo svi bili složni i smejali se na tuđe postove?
Čaku neko upalio kompjutor kekekeke
Skroz O'tkačen
nerealno gej niknejm
Možda si u pravu. Jednom autoru sam onomad u PVT-u objašnjavao poreklo nadimka. Za najmanje još jednog sam siguran da je sam provalio. Sad se ne bih trudio zbog zaključka.
Koji kriterijum koristiš pri proceni da li je neki nadimak "nerealno gej"?
Ustvari, 'ajmo redom: znaš li uopšte šta je kriterijum?
Nagađam da si "tamo" postovao više puta. Samim tim je besmisleno svako moje obraćanje dok se ne oporaviš. Valjda je proces makar u nekoj meri reverzibilan.
sad sam ja saznao kako ti je nastao nadimak..
kakav mentol...
tacno zamisljam lika sa kikicama kako skakuce i uvrce prste u kosu,jao kako sam otkacen onako skroz...
ahahaha
kad ga karaš držiš ga za kikice a on se kikoće pa mu kažeš da je totalno otkačen
@_AJAX_
Sinak, a da se ti vratiš u školicu? Tvoji drugari iz školice se jako uznemire kad im se poremeti dnevna rutina. A tebi je iskakanje iz koloseka možda na trenutak prijalo, a onda su počeli problemi.
ja u školicu idem samo kad mi se jebu skroz otkačeni dečaci sa kikicama
To i jeste problem. Znaš, u školi se može nešto i naučiti. Može neko ko ima kognitivnih sposobnosti.
Danas je neko zgazio psa moje sestre.Prelep zlatni retriver,zenkica.Tetka ju je nasla oko 13h , zena i dalje place.Covece kako mi je zao.To je bilo jako voljen ljubimac,svi ukucani su se sjebali skroz,a da stvar bude gora,sestra mi je na ekskurziji i veceras dolazi.Ko da joj kaze sad to i kako?
E jbg. To je uvek sranje.
Samo nemoj da slažeš, reci istinu, bol će proći. Skupi kintu i kupi drugo štene.
zato ja ne bih držao ljubimca nikad, veže se čovek i onda bespotrebno pati kad uginu il im se ovako nešto dogodi. jbg emotivac sam
Danas je neko zgazio psa moje sestre.Prelep zlatni retriver,zenkica.Tetka ju je nasla oko 13h , zena i dalje place.Covece kako mi je zao.To je bilo jako voljen ljubimac,svi ukucani su se sjebali skroz,a da stvar bude gora,sestra mi je na ekskurziji i veceras dolazi.Ko da joj kaze sad to i kako?
Sedi pored nje i reci da ces da joj ispricas pricu o jednom psu.
Pocni sa jednom davno ziveo jedan pas koji je ziveo srecno do kraja zivota.
A onda joj reci da pod jednom davno mislis na danas, jedan pas je njen pas, a ziveo srecno do kraja zivota znaci da ga je pregazilo nesto.