Никакве ројеве бубамара описане ко сцене Хичкокових филмова ја овде не видим, већ једну малу слатку бубамару (доноси госте) која је свирепо и брутално убијена на миљеу. Обзиром на све горе наведено и пошто убијање бубамара подлеже новчаној санкцији, поднео сам пријаву надлежним органима, убрзо очекуј плаву коверту.
Нема потребе, принтскрин је ухваћен и послат надлежним органима. Судија за прекршаје ми је одговорио у мејлу да ће у односу на твоје дефиниције, реакције и постере, пошто је млађи човек и прати Вукајлију, даље одлучити о твојој судбини.
Deluje kao i da je gospođu bubamaru sprštilo vozilo, a ne vidim tragove kočenja.
Mora se stati na put bahatim vozačima, očigledno je da je bubamara prelazila na jasno označenom miljeu.
Invazija bubamara na celu moju ulicu
nači rojevi i rojevi tih letećih kornjača
ako imaju sitne i brojne sare onda su kineske a ako ih je manji broj i vece su tacke onda su domace. Ako su kineske UBIJAJ gamad
Мени данас ушла једна усобу. Да није то НАТО-ово масло?
ХААРП их испушта
BOMBARDUJ KINU MAJKU IM JEBEM!
Pa zar nije dosta što nam šalju viškove ljudi, sad i bube?
Invazija bubamara na celu moju ulicu
nači rojevi i rojevi tih letećih kornjača
blago tebi!
http://24.media.tumblr.com/b04e9c739a081796ee0fa73ac3b91821/tumblr_mjxo46gAlk1s44biyo1_400.gif
kapiram da nije odrađeno neko od redovnih zaprašivanja avijacijom, pa se gamad nakotila
jutros bukvalno nisam iz kuće mogao da izadjem, jer su prekrile ulazna vrata
bacač plamena mi je pao na pamet, ali sam ipak privremeno rešio problem usisivačem
upravo sam veštim zahvatom ubio jednu
http://www.dodaj.rs/f/1w/OE/SP5Obdt/img20131008190718.jpg
ako pažljivo pogledate, videćete razliveni sadržaj digestivnog trakta okupatora po mom trpezarijskom stolu
biliv mi - ne bi htela da zatekneš ovaj prizor, frst ting in d mornin
Никакве ројеве бубамара описане ко сцене Хичкокових филмова ја овде не видим, већ једну малу слатку бубамару (доноси госте) која је свирепо и брутално убијена на миљеу. Обзиром на све горе наведено и пошто убијање бубамара подлеже новчаној санкцији, поднео сам пријаву надлежним органима, убрзо очекуј плаву коверту.
y u do dis :'('''''
p.s. nije na miljeu, obesila bi me keva lolo
u pravu je šomara.
šes iljada za bubamaru ako niste znali
ok onda brisem post
Mene zamrzeli :(
Pa kad kačiš po četu dve kineskinje kako povraćaju, i ja bi te zamrzeo.
Jel' to tolko štetno, meni izgleda smiješno?
Нема потребе, принтскрин је ухваћен и послат надлежним органима. Судија за прекршаје ми је одговорио у мејлу да ће у односу на твоје дефиниције, реакције и постере, пошто је млађи човек и прати Вукајлију, даље одлучити о твојој судбини.
Meni govoriš?
Deluje kao i da je gospođu bubamaru sprštilo vozilo, a ne vidim tragove kočenja.
Mora se stati na put bahatim vozačima, očigledno je da je bubamara prelazila na jasno označenom miljeu.
да теби причам за судију за прекршаје због гифа???
ХАХАХА НОКТУ ЦАРЕ!!!
ahahaa