Ne znam da li da se izjadam ili pohvalim majku mu. Na odmoru sam već preko mesec dana. Tri nedelje odmor i nedelju dana venčanje. Sutra sam trebao da krenem na posao. Ovaj deo je da se požalim, dobio sam danas temperaturu preko 39. Smor. Zvao šefa, on mi rekao da dođem tek u ponedeljak, a da će mi on svaki dan srediti. Do jaja.
Prinuđena sam da slušam neka predavanjima s brucošima jer sam debil, i ja ću nervni slom doživjeti do kraja semestra. Ja nikad nisam gluplje ljude u životu srela, ja ne znam šta oni rade na tome fakultetu. Danas nam profesorica govori da imamo i u četvrtak u 8 predavanje, tražila nekom prefesoru termin jer smo u zaostatku, i lik govori ovo "JA NE MOGU DOĆI, IMAM PREDAVANJA OD 8 DO 3". Ja ću se baciti pod voz.
Sindjelic88
Danas je neko zgazio psa moje sestre.Prelep zlatni
retriver,zenkica.Tetka ju je nasla oko 13h , zena i
dalje place.Covece kako mi je zao.To je bilo jako
voljen ljubimac,svi ukucani su se sjebali skroz,a da
stvar bude gora,sestra mi je na ekskurziji i veceras dolazi.Ko da joj kaze sad to i kako?
Boli nju dupe za psom pošto je bila na ekskurziji ako me razumeš.
стварно морам.
фали ми јелте, један испит за буџет. тај испит сам рокнула, а професорица треба да ме пита опет, тј. то је допуштено, па ако се смилује-питаће, а ако не, ником ништа.
елем, од суботе чекам њен одговор на мејл и тресем се на свако Outlook (1), иако ме жена већ 3 дана кулира, а и све остале, којима треба да да оцјене и остале перипетије. а до десетог све мора да буде готово.
па јебем јој триста мајки и очева, што ми не одговори било јебено шта, само да се надам или не надам.
ако икад будете професори, немојте радити то студентима.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
e šomi sad sam ti čito neke defkice hehe, e dobro pišeš matori
e a i posteri su ti dojaja bratee
Ne znam da li da se izjadam ili pohvalim majku mu. Na odmoru sam već preko mesec dana. Tri nedelje odmor i nedelju dana venčanje. Sutra sam trebao da krenem na posao. Ovaj deo je da se požalim, dobio sam danas temperaturu preko 39. Smor. Zvao šefa, on mi rekao da dođem tek u ponedeljak, a da će mi on svaki dan srediti. Do jaja.
Khm, šta sam ja to upravo pročitao?
heheheh nezgodno sročeno moram priznat. Ček da probam ponovo.
Šta misliš ovako? :)
ubico!
Ја сад видо бубачмару на завеси и узо и полако је пустио напоље.
Откуд знам, можда ме неки Авакс сними како је убијам па ми наплате сто евра казну.
Prinuđena sam da slušam neka predavanjima s brucošima jer sam debil, i ja ću nervni slom doživjeti do kraja semestra. Ja nikad nisam gluplje ljude u životu srela, ja ne znam šta oni rade na tome fakultetu. Danas nam profesorica govori da imamo i u četvrtak u 8 predavanje, tražila nekom prefesoru termin jer smo u zaostatku, i lik govori ovo "JA NE MOGU DOĆI, IMAM PREDAVANJA OD 8 DO 3". Ja ću se baciti pod voz.
Danas je neko zgazio psa moje sestre.Prelep zlatni
retriver,zenkica.Tetka ju je nasla oko 13h , zena i
dalje place.Covece kako mi je zao.To je bilo jako
voljen ljubimac,svi ukucani su se sjebali skroz,a da
stvar bude gora,sestra mi je na ekskurziji i veceras dolazi.Ko da joj kaze sad to i kako?
Boli nju dupe za psom pošto je bila na ekskurziji ako me razumeš.
Da,siguran sam da ce joj biti svejedno... Koj' kurac jebo te?!
Sedite svi lepo ispred kompa i recite joj: "E, vidi koja do jaja reakcija na Vuki!"
http://vukajlija.com/reakcije/45389
kakav crnjak Nat, lele boške :)
lolo natnat ima najbolji predlog
pa zlatni retriveri dodju i prodju a uspomena na bobana Alekse iz osmog dva - nikad
Pu jebem te blesava ahahahhahahaahh
hahahaha sjećam se kada sam predložio tu reakciju
Natnat pakosnice ;)
Što bre? Pa samo sam htela da pomognem.
стварно морам.
фали ми јелте, један испит за буџет. тај испит сам рокнула, а професорица треба да ме пита опет, тј. то је допуштено, па ако се смилује-питаће, а ако не, ником ништа.
елем, од суботе чекам њен одговор на мејл и тресем се на свако Outlook (1), иако ме жена већ 3 дана кулира, а и све остале, којима треба да да оцјене и остале перипетије. а до десетог све мора да буде готово.
па јебем јој триста мајки и очева, што ми не одговори било јебено шта, само да се надам или не надам.
ако икад будете професори, немојте радити то студентима.