dok levom draškaš klit levo-desno, kažiprst (i srednji ako može da stane) desne savij kao udicu i stavi odozdo i čeprkaj dok ne nadješ nešto kao mali sundjer (to ti je kao neka G tačka)
Onda simultano ubrzavaj dok ne nadješ najbolji ritam.
Nema na čemu
dobro je sad, žilava na gazdaricu, izborila se...
ma sumLJam na jednog komšiju, somina jedna... već trovao kučiće drugima.
ja se čula sa veterinarom pa joj uključila flašu ringera, na bejbi sistem sa malo vitamina...živnula, evo je pored mene, izvućiće se.
moderatori su srpski nacionalisti, bolje receno sovinisti
ja nemam mira na ovom sajtu
postavio sam avatar kojim podrzavam svoju rodnu zemlju, i zemlju u kojoj trenutno zivim i ljudi me samo maltretiraju
doslo je i do vredjanja, a kada sam prijavio vredjanje na temi predvidjenoj za isto, postovi su mi obrisani i receno mi je da spemujem i da cu biti banovan.
eto, muke moje...
ako se ne banuju autori koji su me vredjali, prosledicu ovu poruku visoj upravi sajta.
brate..sacam pravila sebi neki fensi ljuti grašak, turim 2 feferone i fin onako komad možda (1.5cm x 1.5 cm, isjeckala sam ga sitno) one bhut jolokie, kako već, i ništa, bukvalno nije ni ljuto bilo :(
ne znam šta sam pogrešno uradila :(
pa zlatni retriveri dodju i prodju a uspomena na
bobana Alekse iz osmog dva - nikad
smarko neće da mi pomogne... :/
dok levom draškaš klit levo-desno, kažiprst (i srednji ako može da stane) desne savij kao udicu i stavi odozdo i čeprkaj dok ne nadješ nešto kao mali sundjer (to ti je kao neka G tačka)
Onda simultano ubrzavaj dok ne nadješ najbolji ritam.
Nema na čemu
kolega počeo da tripuje da je šef
pls staph :(((
Sutra moram da putujem na neki seminar/sastanak/predavanje. A ne ide mi se. Celi bogovetni dan-što u putu, što na sastanku. :/
nemoj tako, možda se lepo provedeš...
meni, izgleda, neko otrovao kuče...
Grozno. Šta je sa kučetom? Mislim, nadam se da nije fatalno.
dobro je sad, žilava na gazdaricu, izborila se...
ma sumLJam na jednog komšiju, somina jedna... već trovao kučiće drugima.
ja se čula sa veterinarom pa joj uključila flašu ringera, na bejbi sistem sa malo vitamina...živnula, evo je pored mene, izvućiće se.
moderatori su srpski nacionalisti, bolje receno sovinisti
ja nemam mira na ovom sajtu
postavio sam avatar kojim podrzavam svoju rodnu zemlju, i zemlju u kojoj trenutno zivim i ljudi me samo maltretiraju
doslo je i do vredjanja, a kada sam prijavio vredjanje na temi predvidjenoj za isto, postovi su mi obrisani i receno mi je da spemujem i da cu biti banovan.
eto, muke moje...
ako se ne banuju autori koji su me vredjali, prosledicu ovu poruku visoj upravi sajta.
diro te Pako Juga, a?
i dalje ne mogu da se oporavim
ako treba, iznecu ovo na sud
nacionalna mrznja nije dozvoljena
Bio sam sa ženom.
Моја ташта је дроља.
nisam navikao da gubim na tiketima.... a ovo sad je preterano
umrli mali beli lavići :'(((((((
brate..sacam pravila sebi neki fensi ljuti grašak, turim 2 feferone i fin onako komad možda (1.5cm x 1.5 cm, isjeckala sam ga sitno) one bhut jolokie, kako već, i ništa, bukvalno nije ni ljuto bilo :(
ne znam šta sam pogrešno uradila :(
nisi koristila bhut jolokiu :)
dugo te nije bilo na ovoj temi :))
jeeeeeeeesam :(
dao mi marko jednu, njemu dao dragišić :(
ps. hvala, bolje vas našli :D
ispekli smo 60 litara rakije...ćale hoće pola da da dedi.
:(