Moram nekom da se izjadam :((

1. смирујте супротне стране, класицхан тролек

2. корни опусти се, спрдња ово оно

3. како не, све фул-трипови

4. Ignoriši, dobio si i neke koliko-toliko ozbiljne odgovore, boli te kurac.

5. слабо, али ових дечака без пише има премного

6. yb,dobro dodju u ovoj zatvorskoj atmosferi lolo

7. није то то док не ударе јаја у јаја…

8. Људима са Вуке колико толико верујем,

Eto dijagnoze niotkuda, lud si dokazano.

9. hahaahahaa ludilo!

10. A jebote, ova tema postade stvarno zanimljiva ničim izazvano.

11. ова тема никад неће и не може бити занимљива

12. Treba mi, par lažnih fb profila, sa popriličnim brojem prijatelja, da šaljem pozivnice neke. E sada ako neko ima i ako je voljan da mi ustupi na pola sata ili sat, bio bih i više nego zahvalan. Može i na PVT.

13. Umro mi kolega, bemumiša...

14. selenijum,mogu da kazem nesto smesno na ovaj ozbiljan post?

15. Ne smiješ, zakonom je zabranjeno. Član 126, paragraf 487, stav 435686.

16. Ajd sad, šta čekaš? Krši zakon pičko!

17. u vezi je s onim sto ljudi postaju jedna dlaka na meni kad umru lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.