Avvi ne radi se ovde toliko o tebi, ovo je neka sustina sajta gde je sajt dostigo svoj vrhunac samoodrzivosti i svaka druga komponenta ne moze ama bas nista da popravi vec iskljucivo da pokvari. Znaci sve je visak osim ustaljenog
Bukv trajfo nije mislio nista licno, radi se o konceptu jbg
Kapiram Caro, odavno. Ali jednostavno niti mogu niti želim da budem uklopljena sasvim u koncept. A možda i ne umem, ko bi znao. Jbg. Ali zašto toliko smeta da dolazim ... pokušavam da se našalim, da zaboravim neke lične stvari ... stoput sam rekla da je Vuka jedino mesto na netu gde me izvesni ljudi ne mogu naći ... i opet smetam...
Parčad, nije me hvalio, pokušao je da se ne osetim bezveze verovatno. Ali dobro.
Onaj kelner od 52 godine sa prslukom, keceljom i belom krpom što mu viri iz džepa, čuje klince kako pričaju nešto za stolom, stavi ajncer pod pazuh i umeša se sa nekom anegdotom iz svog vremena, uz obavezno "dečice"...Da to je Ejd garant u rl.
Od zdravlja ozbiljno nema ničeg vrednijeg. Tužno je što to svi negde znamo a kidamo se oko daleko nevažnih stvari i koječega. Želim ti da ubrzo budeš bolje...
A Cara koga je hvalio, bolje da je odmah išao u pičku lepu materinu :D
Avvi ne radi se ovde toliko o tebi, ovo je neka sustina sajta gde je sajt dostigo svoj vrhunac samoodrzivosti i svaka druga komponenta ne moze ama bas nista da popravi vec iskljucivo da pokvari. Znaci sve je visak osim ustaljenog
Bukv trajfo nije mislio nista licno, radi se o konceptu jbg
A Cara koga je hvalio, bolje da je odmah išao u pičku lepu materinu :D
Ejdara super prosao, dingospodstwo i danas sweprisutno
E gde nam je Ejd stvarno? On mi fali.
Kapiram Caro, odavno. Ali jednostavno niti mogu niti želim da budem uklopljena sasvim u koncept. A možda i ne umem, ko bi znao. Jbg. Ali zašto toliko smeta da dolazim ... pokušavam da se našalim, da zaboravim neke lične stvari ... stoput sam rekla da je Vuka jedino mesto na netu gde me izvesni ljudi ne mogu naći ... i opet smetam...
Parčad, nije me hvalio, pokušao je da se ne osetim bezveze verovatno. Ali dobro.
E gde nam je Ejd stvarno? On mi fali.
uvalim ti mali
Bere pomorandze u grckoj, uvece sluzi pice kod zeta u lokalu
Ali ajde, da ispunimo Črajforsu želju.
jebes 3forsa. ko ga jebe
Pa isto kao i kada je Ejd napisao da mu nedostaju dani u Hotelu moskva uz piano i kolac neki sta vec, to je izazivalo lavinu gneva medj hotulima
Onaj kelner od 52 godine sa prslukom, keceljom i belom krpom što mu viri iz džepa, čuje klince kako pričaju nešto za stolom, stavi ajncer pod pazuh i umeša se sa nekom anegdotom iz svog vremena, uz obavezno "dečice"...Da to je Ejd garant u rl.
Uhh moram da serem sad mi probava proradila najstrašnije
Nisam dugo imao takvu fizičku reakciju na nešto što pročitam
Ejd = Zapata
najužasnije fazon
onaj ko stoji iza Ejda = IQ 200
madaa, meni pre imponuje na autora Loshmi
Evo stigoh na WC šolju, dobro je
IQ 200
DGW 300
šućur Allahu
hladno mi je i glava mi jebe majku ko nikad. ovako naučiš ceniti zdravlje.
Od zdravlja ozbiljno nema ničeg vrednijeg. Tužno je što to svi negde znamo a kidamo se oko daleko nevažnih stvari i koječega. Želim ti da ubrzo budeš bolje...