Moram nekom da se izjadam :((

1. forget me not, sad cu i ja kao ti, sve da odvojim...

2. Tako ti je najbolje, jer jeste maltretiranje kad moraš ponovo da vadiš ličnu i ostala dokumenta... Ja ne čuvam ni one male fotografije dragih osoba u novčaniku, ništa, samo pare i to koliko planiram da tada potrošim...

3. То је баш смор. И још мораш да оглашаваш стара невалидним...

4. Ubi me glava, odo spavat :(

5. Spičila me promaja u autu, levo oko me peče kao da imam tonu peska u njemu. Stavljam obloge od kamilice pa je malo lakše, ali već tri dana pizdim.

6. pojeo sam svu čokoladu iz onog Quadro sladoleda :(

7. U petak mi je bio poslednji dan godišnjeg odmora.

8. U petak mi je bio poslednji dan godišnjeg odmora.

Натнат, сад ти нема друге него на лажно боловање...
    Иначе, моје изјадање: Неки неће више да се друже са мном.

9. evo ja ću, enemy...

10. Хвала Космо, али и даље ће да недостаје тај неко... Уф, доста патетике. :)))))

11. da, bre, ja nikad nisam dovoljna...sad me zarazi patetikom...

12. piste mi usi. ko da mi je tijelo jedan kompresor za vazduh, i sve mi na usi izlazi. pisak lokomotive u usima, sa sve masinovodjom mitrom

13. Idi meri pritisak Kolfilde :)
    Samo polako...smireno...biće sve u redu...

14. Gurni u čvabalo onaj merač za pritisak u automobilskim gumama. Znam da je pokojnom komšiji Radošu pomoglo kad je imao probleme sa sinusima.

15. Pijan sam.Dođavola.

16. i onda saznam koliki mi je pritisak, i sta cu onda? da mi jos vise skoci kad mi kazu?

17. Pa imaš i očni i krvni pritisak, pa sad... Idi se za početak ispišaj dobro, rešavaj se tečnosti.
    Ako se nastavi idi doktoru, ne zajebavaj se s tim.

18. Prehlađen sam... usred avgusta... jebem ti ladne pločice u trpezariji i mene koji ne nosi papuče.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.