Moram nekom da se izjadam :((

1. Što je najgore, ja danas nisam učila što je trebalo, pa moram sutra da radim duplo, ali najgore je što stvarno moram jer mi se bliže opasno kolokvijumi. :)

A, i ja sam se totalno rasanila, mada sam danas pravala tri puta u toku dana, pauze za dremku su trajale po sat vremena. olololo Ja nisam normalna. A, pored svega sam strašno hepi. :)

2. Ја ипак идем да барем покушам да саставим 3 сата сна, ако је то могуће, а сутра поподне очекујем пвт о тој срећи. ;) И срећно са учењем! Љуби Изи :*

3. Važi. Aj, pali. Ne znam ko je ovde ostao... Elek valjda i Enemi, šta mož' da mi se desi. :)

Ma, idem i ja da gledam Lorda Slaga, mora da je kul. <3 TFS <3
    Waka, waka. :*

4. jaooo žene al smarate. gospode. muka mi od ove teme.

5. ližigadobro požali se eleku da ti je muka od teme...

6. Bilo na vestima da se i Kinezi polako povlače sa našeg tržišta, kažu, nismo im dovoljno unosni. Ako oni koji otvore desetak i više kineskih za oko sto osamdeset hiljada stanovnika i koji su večito puni tako misle... Pa stvarno da se zapitaš koliko smo jadni i bedni kad nas ni Kinezi neće više. olololo

7. Nisam zadovoljam svojim gejmerskim životom ... premalo vremena odvajam na igre i kolu

8. Đe su Ella, Aurora, Kosmo....?

9. Mazi mi se neko žensko biće.

Želim da joj ugađam, da je pazim, da je mazim, da je zovem dragom i da joj kuvam toplu čokoladu sa cimetom i čilijem nakon što joj ušuškam noge u dekicu.

10. jao, kako sam se jebala.. otekla mi maca... šta da radim? :/

11. Kraj! Nema dalje! :)))

12. bosiljak za introitus

13. jao hvala vam na divnim savetima, divni ste :))

mada da probam opet sa jebačinom, fora klin se klinom izbija :3 ?
    OL OL OL

14. Moja mala crnu macu ima...

15. МУЊИТРОЛ
    СЕКС МЈЕТАЛ СЕКС МЈЕТАЛ СЕКС МЈЕТАЛ СЕКС МЈЕТАЛ

16. kakav trol ludice, ovo su ozbiljni problemi....
    ček možda me izi posavatuje :))

17. То ти је као оно "упала се лечи тренингом". ЈЕБИ ЈОШ! Само не баш СВАКОГ!

лолололол

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.