Moram nekom da se izjadam :((

1. Probah dragu da docekam sa vecerom,osakati ruku mrtvu.E pas mi se mesa najeo.

2. Ма бре како си успео да сјебеш прсте на гитари? хД
    Мен' то никад није успело :Р

3. Slavko to je zato što si pička.

4. Slavko to je zato što si pička.

Čobane, nisam ja s tobom ovce čuvao. I šprdnja ima svoje granice.

5. Славко, нормално да имају, нису ни оне луде.

6. Jbga sad, ćuti i trpi kad si na mojoj temi lolo

7. Друг ме смара да му објашњавам јебени задатак преко скајпа. Ајде, то ми није неки проблем, али је много затуцан и не зна, а курчи се. Почињем да се нервирам.

8. Екскулирај га. ;)

9. Ево сад је престао. Биће да му се нет узјебао.

10. Naš kad prvi put uzmeš gitaru u ruke i sjebeš one prstima kojima stiskaš pragove? E tako, dok sam je svirao aktivno očvrsnule su mi jagodice, e onda sam se smorio i prestao da sviram, pa sad uz'o opet i sjebao prste.

11. Сутра мало, вратио се. И то с питањима глупљим неко икад. Саћу да постанем инвизибл.

12. електричар нађи живот молим те !

13. Џела бре, па није ти то неки проблем бем му миша! х)
    Дуго ми се то није десило, мада мање-више редовно свирам, па и нема прилике.

14. Jebeš život kad se smrt bolje plaća.

15. Ае сад, сморила се типа много и још не могу да спавам, а треба да устанем у шес' само што не знам како. Ко ће мене да теши? :(

16. Ma nije ništa strašno, ali peče dok pišem, imam urezane crte na prstima lolo

17. Evo ja ću. Završila sam sa jednim abridžedom, sad drugi. olololo

Izi, i ja neću spavati, ili ću makar jako kasno leći, eto zbog tebe. :) A i moram da učim. Waka, waka! :)

18. Сморена, селе, ја сам научила шта сам требала, бар до сутра поподне, али сад сам се расанила и не знам како ћу да заспем. х) Њака, њака олололо :) Начи, смор типа велики. :/

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.