Ima li kakva ženka da mi izmasira ova moja ogromna leđa? Po mogućnosti dvije, da se smjenjuju.
Ahh, meni je ova ''moja'' često masirala trapeze u školi nakon treninga. :))) A bre, u kurac, gde me podseti. Juče sam se ubio na ramenima, bole trapezi opet. Takođe treba masaža ovim mojim plećima.
Ajmo opet! Šta je vama ljudi? Zar je toliko problematično ovih dana?
Не, брате, ти буди заљубљен, то је леп осећај
Može, ali ako te taj drugi isto voli. Ovako ne.
Plati prostitutku Todore. Smuvaj joj najbolju drugaricu. Drz se ljudino !
Divan odgovor. Šteta pa se ja nisam setila.
deco moja, na vašem mestu ja bih se napio.
Pomenula sam to. Mislim da je to univerzalni odgovor na sva pitanja na ovom svetu.
Е јебига, ја сам заљубљен али сутра ћу видет дал је равнодушна она мала али мислим да није, било је ту погледа, смешкања, црвењења, тако да мислим да ћу успети, па у суботу журка и водим је тамо, па језичарење до миле воље. :)
Srećno dragi :)
Жене су геј.
Lepo. Šta li misli moj momak ustvari o meni...
Gospodin Marfijev zakon rešio da se malo dokazuje na meni, milina kako se lepo zahuhtava.
Hvala Bogu, nisam jedina. I to baš ovih dana me nesto oće.
Сторм, одаби га методом нога у чело. Сасеци у корену.
Da znas da ti nije losa ideja. Oš malo da me menjas ovde? Nestaje mi lekova, nema više mudrosti u meni! Moram da idem kod Druga Doce.
Ima li kakva ženka da mi izmasira ova moja ogromna leđa? Po mogućnosti dvije, da se smjenjuju.
Unajmi dve mini kineskinje, znaš kako te izmasiraju, imas želju da budes prav do kraja zivota.
Ovako, moj glavni savet: NAPIJTE SE. Pomaže, uvek. Provereno od više milijardi ljudi.
Ovako, moj glavni savet: NAPIJTE SE. Pomaže, uvek. Provereno od više milijardi ljudi.
Ne pijemo, alkohol škodi, prazne kalorije, bla bla bla....
Ukoliko paziš na kalorijski unos tokom dana/sedmice, tj. konstantno, jednom te neće ubiti, niti naškoditi. Gledaj na to kao na cheat obrok, koji ako ga imaš, preskoči u sedmici kada se napijaš.
Alkohol nije rešenje, nikakvo. Napijem se, počnem da galamim, razbijam, maltene teška depresija, a olakšanje je možda nekih sat-dva. I još ako tada uzmem da nabadam poruku onoj zbog koje pijem, a u kurac... Ok, ne kažem... Čekam prvu priliku da se nedakam k'o konj i da zaboravim, samo kažem da to nije rešenje.
Ma neće bre. Samo budi ja i prolaziš sigurno.
Јес офуцано, али је класик...
http://s3.amazonaws.com/media.photobasement.com/howtogetwomen.jpg
Eeej, neću, nisam ja takav. :)) Bilderi su nježni momci u 90% slučajeva. :P
Цибаниши јој стих од Лукаса Цое, има да овлажи ко врућ лебац у кеси.
Тру стори.
Gospodin Marfijev zakon rešio da se malo dokazuje na meni, milina kako se lepo zahuhtava.
Сторм, одаби га методом нога у чело. Сасеци у корену.
Pod hitno mi treba masaža. Pod hitno.
Enemi savetodavac. :)
Ahh, meni je ova ''moja'' često masirala trapeze u školi nakon treninga. :))) A bre, u kurac, gde me podseti. Juče sam se ubio na ramenima, bole trapezi opet. Takođe treba masaža ovim mojim plećima.
Патишпањ пост детектед!лоло
Ма енеми је тенкре.
Nije Enemi tenkre, samo je malo zakoči u ključnim momentima. ;)
Aaaaaa, masaža trapezaaaaaaaaaa..... Pogotovo masaža trapeza između spojeva sa teres minorom i teres majorom.... AAAAAAA! E to mi treba!
Još ako je neka medicinarka taman da uči anatomiju.
Јес офуцано, али је класик...
http://s3.amazonaws.com/media.photobasement.com/howtogetwomen.jpg
+ бесконачно
Ajmo opet! Šta je vama ljudi? Zar je toliko problematično ovih dana?
Može, ali ako te taj drugi isto voli. Ovako ne.
Divan odgovor. Šteta pa se ja nisam setila.
Pomenula sam to. Mislim da je to univerzalni odgovor na sva pitanja na ovom svetu.
Srećno dragi :)
Lepo. Šta li misli moj momak ustvari o meni...
Hvala Bogu, nisam jedina. I to baš ovih dana me nesto oće.
Da znas da ti nije losa ideja. Oš malo da me menjas ovde? Nestaje mi lekova, nema više mudrosti u meni! Moram da idem kod Druga Doce.
Unajmi dve mini kineskinje, znaš kako te izmasiraju, imas želju da budes prav do kraja zivota.
Ne pijemo, alkohol škodi, prazne kalorije, bla bla bla....
A i Čajneskinje su previše lagane za to, meni treba balkansko čeljade, prava domaća ženka, rasna.
Pa jes, Kineskinje su nekako kisele...:))
Ukoliko paziš na kalorijski unos tokom dana/sedmice, tj. konstantno, jednom te neće ubiti, niti naškoditi. Gledaj na to kao na cheat obrok, koji ako ga imaš, preskoči u sedmici kada se napijaš.
Alkohol nije rešenje, nikakvo. Napijem se, počnem da galamim, razbijam, maltene teška depresija, a olakšanje je možda nekih sat-dva. I još ako tada uzmem da nabadam poruku onoj zbog koje pijem, a u kurac... Ok, ne kažem... Čekam prvu priliku da se nedakam k'o konj i da zaboravim, samo kažem da to nije rešenje.
Ah, kiflo, onda nađi turkinje. One nikada nisu slabe. :)
Al one ne znaju zanat tako dobro!