Moram nekom da se izjadam :((

1. A kako ja moju da startujem kad smo se mi posvadjali?
    Ne mogu ja nju napastvovati..

2. Joj, cuti, kao da je neka ozbiljna svadja.. Lepo pridjes, izvines se, odvuces je u stranu i kazes da se nadjete posle skole tu i tu, i kazes. Ako joj se bar malo svidjas, doci ce. Jednostavno.

3. Reme, Todore, Matori Oblace, Cornelije, koliko sam skapirala, posto nisam citala sve postove, vama je problem to sto svaki od vas treba da smuva ribu. Stisnite zube, pridjite, ne budite picke. I to danas odmah, sta vise cekate, Eto, ja resila u cetvrtak uvece, vec sam prisla nekom decku u petak ujutru, jakaa stvar, e, a zensko sam, trebalo bi da sam veca picka od vas 100x.

Pa pročitaj. Nije to problem. pogledaj moje postove, biće ti jasno. :D

4. A ona je zaljubljena u mene,al kenja ne znam koj joj je kurac,vec sam joj to rekao a nju zabole,a ja se nerviram ko jebeni ker,preznojavam se.. a nju bole mindza,a nicim,ovo niciiim nisam zasluzio

5. Reme, Todore, Matori Oblace, Cornelije, koliko sam skapirala, posto nisam citala sve postove, vama je problem to sto svaki od vas treba da smuva ribu. Stisnite zube, pridjite, ne budite picke. I to danas odmah, sta vise cekate, Eto, ja resila u cetvrtak uvece, vec sam prisla nekom decku u petak ujutru, jakaa stvar, e, a zensko sam, trebalo bi da sam veca picka od vas 100x.

Pa pročitaj. Nije to problem. pogledaj moje postove, biće ti jasno. :D

То је мој проблем и Таз Дагов.

6. Reme, ahahah, kuuul. Ja sam imala isti problem pre, svaki koji mi se svidi- Djordje. Volu te Jelene, sta ces...

7. evo ja odmah mogu da kazem da kod mene nista..pusaona..
    i strasno mi je tesko sad

8. Дефка ми на насловној још само кад би ону пичку смувао!

9. Odgledajte Love at first hiccup vi sto treba da smuvate... Koliko me taj klinac podseca na vas, ne verujem...

10. Pazi Kornelije sad idi na fazon: "E mačko, znaš ti ko sam ja? Imam defku na naslovnoj kacam rasan. Pičke ćeš mi dati pre ili kasnije, pa zašto da gubimo vreme?"

Eto tako nešto.

11. Хаха, да знаш царе! Само мени није баш да ми та да пичке, такве имам у крају. Ова је више за језичарење и искрену љубав, али што да не, ко зна кад ћу имати другу прилику.

12. Do romantične ljubavi kroz grub seks.

13. Posle ćeš moći da je neguješ kad ne bude mogla da sedi, ili ona tebe da napoji rujnim vinom ka' Kosovka devojka ranjenog junaka da bi te zalečila od iscrpljenosti.

Nema da omane. Veruj mi. Samo nemo' odma da je teraš u kujnu. Polako zateži lanac, da ne primeti.

14. Cesto neshvaćena kako se zoveš? Ajd' deder reci ako nije tajna.

15. Реме, надаш се да је Јелена? лолло

16. Pa pazi, oš da budeš moja slamka spasa, da se izvučem od silnih Jelena? Aaaa? Odrične odgovore se pravim da ne čujem. :D

Nata4Miko, muči, ti si obećana, iako nisi Jelena. :)

17. Jebeno me boli glava i nervira me što ova tema ima više postova od one za hvaljenje.

18. Reme, znaci, imamo dil. ;)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.