Moram nekom da se izjadam :((

1. Реме, прелазиш са Јелена на Наталије, а? :) ллоло

2. Će vidimo Nato. :) Kako si ti? Živa li si? Možeš li da mi linkuješ onu temu gde se hvalimo? I tako. :D

3. Joj, ljudi, predajem se!!! Od vas nikako da se živi :)

Jebeno me boli glava i nervira me što ova tema ima više postova od one za hvaljenje.

Ja imam jebenu upalu sinusa, ne mogu da zaspim od bola, pijem po tri kutije lekova za jednu nedelju (najmanje), i, decko mi je u Iraku. Nema meni nista od seksa naredne dve nedelje. Taman da ozdravim. Ali nedostaje mi. A prijatelji, šta je ovo, svi su bolesni. Pa i ja.

Sad da nađete devojku, e, pa, neda vam se ovih dana. Oladite. A Jelene, njih volite, ali su one skupe za održavanje.

4. Ja sam dosao,i kod mene je pusaona kao sto sam i najavio...da cujemo ostale rezultate?

5. decko mi je u Iraku.

Šta, i njemu prodali priču da će tamo da širi demokratiju? :D ololololol JEBENO POSKUP'O VELIKI ČILI ČIPS! NEVERUEM!

6. Će vidimo Nato. :) Kako si ti? Živa li si? Možeš li da mi linkuješ onu temu gde se hvalimo? I tako. :D

Ево гурам некако. :Д Шта уради ти на матишу?
    Видим тему си већ нашао. :Д

7. Ne, ne, ne... On je protiv demokratije, kao i svi Irci. :D
    Ne brinem ja za njega nista, samo mi dosadno... I nedostaje mi :(

8. I šta rekoste - ne mogu naučiti 100 strana za dan i po?

SABIJO i POLOŽIJO!

Al to je za pohvalu, izjadaću se tričetriSAD:

NAŽDERAO SAM SE PICE, POJO SAM 4 PARČETA I OĆU DUMREM A NEKAD SAM MOGAO SPUCATI CIJELU! Otišo sam u kurac. Iz sedmice u sedmicu sve manje mogu da pojedem. Pu.

9. Svaka čast, baš divno.

A ja sam pojela 10 palačinki i oću d'umrem, ali mi se neda. I moram da učim.
    A, oko kurca i idenja u njega, nemam šta da kažem.

10. Испао пичка данас , али ту је сутра, провалио сам кад долази у школу.

11. Мука ми је.

12. detaljnije Izzie?
    E cornelije...a obecao si..

13. Сутра, јебига, фејловао сам, него поблентавио сам кад сам је видео данас кад је везала у реп косу, аааааа,

14. Испао пичка данас , али ту је сутра, провалио сам кад долази у школу.

De, der... Nikad se ne predaj, nada poslednja umire.

Мука ми је.

Rekla si mi. Jedi buranije, ili pij kafu, pa odredi slobodno vreme za divno, blaženo mesto zvano wc. Biće bolje.

15. Купио ригипс да постављам у поткровљу и таман кад сам мислио да завршавам, сконтам да ми фале бар две плоче...избих још две хиљаде из џепа...

16. Kostja, tvoj prizor je melem za ove napaćene oči! Dobrodošao nazad :)

17. Фала, фала :)

18. Купио ригипс да постављам у поткровљу и таман кад сам мислио да завршавам, сконтам да ми фале бар две плоче...избих још две хиљаде из џепа...

Ja bih sama napravila još dve ploče. Kupim glinu na kilo, i eto, izvajam, ispečem i TA-NA-NA!!! gotove ploče. Nema za njih dva somića. Šalim se, ne znam kako da ti pomognem sem da kažem: ‚‚O, da li je moguće da nečiji trud toliko košta, i da se toliko stvarno naplaćiuje?!? I da li to stvarno toliko vredi?‚‚!

19. Један од поднаслова чланка на Википедији био је "Соцреализам у Хрватској". Видевши име Иве Андрића, пало ми је на памет да отворим тај чланак на српском, хрватском и српскохрватском да бих упоредио ко га више својата. Листајући то, наишао сам на податак да је био ожењен Милицом Бабић-Јовановић чије је име било плаво. Помислио сам да жена мора бити значајна због нечега, нису ваљда направили страницу само због тога што је давала нобеловцу. Испоставило се да сам био у праву, жена је била бечки студент, универзитетски професор и први школовани костимограф српског позоришта. У списку људи са којима је сарађивала, пажњу ми је привукло име редитеља Хуга Клајна, за кога се испоставило да је био шекспиролог, доктор медицине који је за професора имао Сигмунда Фројда и на крају отац Ивана Клајна, за њега сте сигурно чули (помоћ: Речник језичких недоумица, поклањају га у "Слагалици"). Батица који ради на стандардизацији савременог српског језика заправо је завршио италијански на београдском Филфаку и предаје га на истом факултету. Реците ви мени, је л' нормално то што сам ја потрошио сат времена на Википедији, иако нисам имао ту намеру, већ само жељу да сазнам да ли се соцреализам пише спојено или са цртицом?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.