Moram nekom da se izjadam :((

1. ПрваДамо, шта фали мало фанатизма, национализма... Нико није умро од тога... Лолололо
    И какве има везе дизање са заљубљивањем?

2. Nema. To su dve odvojene pojave, samo što sam ih se ja setila u isto vreme. Posebno ako si se zaljubijo, posebno ako ti se ne diže. Eto, tako mislim! :)
    'Ajmo, fanatici Nebeskog naroda, i Nebeski narode, dignimo buru protiv toga što Hrvatska otima NAŠE heroje! lolololo

3. Слушам Сергеја Ћетковића и Дејана Цукића. Шта са
    мном није у реду?

Ovo za Sergeja je zabrinjavajući. Ali Cukić je toliko trve kvlt da ne bi smeo da se pitaš šta sa tobom nije u redu, nego šta nije u redu sa ljudima koji ga ne slušaju. Ja sam recimo administrator grupe o Cukiću na Svaštara.com, to jest održavam njegove tekstove i tako to.

4. Ko god kaže da je kod Hrvata najljepše more - mora vidio nije. Čisto onako... :D

Dražen Petrović je od oca Jovana Petrovića, brat mu je Aleksandar, iz srpskog Šibenika, Srbi su, al' su komunjare ostrašćene, tako da i nisu Srbi. xD

5. јел ово нека Драга Савета на Вуки? само... нисам сигурна да је дискреција загарантована. Ако има неко да тврди супротно нек ми каже па да и ја отворим душу :)

6. Реме, слушам ту једну песму од Сергеја, и до јаја је. Иначе га од раније ценим као јединог поп певача на нашој сцени, али га генерално не слушам. Иста прича и за Цукића, с тим што слушам више његових песама, али га генерално не слушам... Чудне су то ствари...

7. Ko god kaže da je kod Hrvata najljepše more - mora vidio nije. Čisto onako... :D

Mislim da sam obišla više sveta od većine ljudi, i sa slobodom mogu da kažem da je najlepše i najčistije more u Hrvatskoj. Kad bi birala mesto da živim (zaboravimo Hrvate na minut, samo gledajte grad i plaže) izabrala bi Pulu. Mirno, malo mesto, čisto, sa divnim azurnim morem, romantično, pre svega sačuvano. Ljudi tamo se izjašnjavaju kao Italijani (većina), i nikada nam ništa nisu rekli zbog toga što smo Srbi. Čak, šta više, raduju nam se, jer imaju s kime da pričaju, jedino sa nama dele nešto. Divno mesto, sa divnim ljudima. Mislim da ne treba generalizovati gradove Hrvatske, jer su potpuno drugačiji. Malo više tolerancije, molim vas... :D

8. јел ово нека Драга Савета на Вуки? само... нисам сигурна да је дискреција загарантована. Ако има неко да тврди супротно нек ми каже па да и ја отворим душу :)

Jeste, samo što nije Saveta, već Kafoholičarka. A to sam ja. Naravno, diskrecija je zagarantovana, sve je zagarantovano. Sem toga da ja redovno odgovaram. Ali, sad sam tu, pa izjadaj mi se na ramenu :)

9. Ma puca mi karington za Hrvate i Hrvašku i ta nacionalistička sranja i gluposti al' realno je da je hrvatsko more i obala sasvim prosječnog izgleda (a prošao sam ga od Istre do Dubrounika). I ja sam mislio da je to VAUUUU dok nisam vidio čuda Dominikane, Aruba i Djevičanskih ostrva. KARIBI JEBU! A i Filipini. I Tanzanija, Tanzanija je vrh, ko god bude u prilici nek' obiđe Tanzaniju.

10. http://www.youtube.com/watch?v=v4_M5PcJQmU

Ufatila me neka melanholija....

Čitav dan samo Beri Vajt, samo bahato. Mislim da se zaljubljujem.

11. KARIBI JEBU! A i Filipini. I Tanzanija, Tanzanija je vrh, ko god bude u prilici nek' obiđe Tanzaniju.

Bila sam na svim mestima, najlepši su mi Karibi od svih nabrojanih. :)

12. Начи, кои бедак!

http://www.tarzanija.com/korpe-i-pedale-kako-nas-one-ostavljaju/

Начи, кад сам ово прочитао, начи тотални колапс и психолошки пад врсте депресија!

13. Depresija! Recesija! Sve ružne reči.

14. Imam trovanje hranom, ceo dan pijem nazor vodu. Neko hoce da me ubije izgleda.
    I dajte ljudi napravite opciju za reply jebale vas zagradice kad mi treba ne mogu da se setim koje su...

15. Imam trovanje hranom, ceo dan pijem nazor vodu. Neko hoce da me ubije izgleda.
    I dajte ljudi napravite opciju za reply jebale vas zagradice kad mi treba ne mogu da se setim koje su...

16. Ja imam pesak u bubregu, isto pijem vodu neprestalno. Naravno da znaš za citattatic velikim slovima. Ako mislimo na isto. :)

17. A lozis me za citat, pogledaj sestro kad sam se ja uclanio na vuku? :))) Omatorio sam cim mi vise nije zanimljivo da napisem trolujes

18. Sta je sa Cornelijem sta je bilo danas ?
    hajd' reci da je dobro proslo,jer je kod mene katastrasno

19. Hristina Avramović
    nisam ljuta,samo mi treba vremena da shvatim neke stvari..
    Nemanja Todorovic
    ne znam sta da ti kazem,vidis sta mi to vreme radi,ali kako ti volja..

DESIFRUJTE DEVOJKE,ZA OVO PAMETAN NISAM?

20. Тодоре, читај ово горе са Тарзаније што Џони постави.. Ја се надам да није тако нешто, ал..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.