Moram nekom da se izjadam :((

1. gde da nadjem ako nije problem?
    izvini sto te smaram i mucim

2. TREBA MI VREMENA u 80% slučajeva znači ODJEBI U SKOKOVIMA STILOM 'SIMON AMAN U GARMIŠPARTENKIRHENU OKO NOVE GODINE'.

3. http://www.tarzanija.com/korpe-i-pedale-kako-nas-one-ostavljaju/
    Последњи пасус.
    Не смараш ме, шта ти је :)

4. Razocaran sam sto je Kostic posto moderator

5. nije mi tako saopstila,ali i da jeste ne bih podneo,kao sto ne podnosim ni ovako
    znamznam nije prva ni zadnja
    al' jes prva koju sam voleo iskreno i mnogo

6. i hvala za linkovanje.

7. Денисиксе, то се не прича овако јавно, јебасмо јежа :))

8. Тодоре, ај на ПВТ, упути ме у материју мало :)

9. Razocaran sam sto je Kostic posto moderator

i ja isto, sve otišlo u kurac...dođe mi da napišem nešto teatralno kako odlazim sa sajta...al nisam dovoljan faktor da bilo koga zaboli kurac što ja neću da se vraćam...

10. Imam četvorke iz svega, kao da sam neki glupi prosečni učenik, a ne mali genijalac. Idem da se ubijem.

11. Костића би заболео! Хахахахаххахахааааааааааааааааааа!

12. Kostić je moderator? Ah, koga briga...

Sad sam videla listu modova, pola tih ljudi ne znam ko su, kako god.

13. ne bi, murinjo, on je sad u oblacima... idem ja sad...pozdravite mi seju auroru...i javia sam naljutila, nemam više ovde šta da tražim...
    murinjo, budi dobar, gledala sam te ko sina, nemoj da se brukamo.

14. Немој дидеш, ко ће да ми хвали шит дефке опет? Како да будем добар и нормалан кад ће да ме Коста банује кад ово види????

15. Nije Kostić kriv, Kajzen je puk'o ko fosna dvaneska. Ovo je nekada bio perspektivan sajt sa potencijalom osvajanja svačije pažnje a sada je perspektivan samo po pitanju sopstvene degradacije. Prije se na sajt dolazilo da se pronađe zabava čitajući zanimljive definicije. Sada za to služi Tarzanija mada neće ni oni dugo jer počinju da preživaju već progutano (od srca se nadam da griješim, stvarno mi se sviđaju).

16. Kako li ce sad black hole da izdrzi sa novim kolegom

17. A i ja sam puk'o, opet mi palo na pamet da bi bilo prelijepo kad bih imao svoje dijete i da ga mazim i da ga pazim i da ga zovem Đole i da svašta nešto. Ima li kakva kršna a rasna dobrovoljka da mi rodi dijete, po mogućnosti šćerkicu?

18. Аух! Како поставих онај линк, сморих прво себе, а онда још најмање десеторо људи! Не ваљам... к'о Наташа Беквалац...

19. Obrisali su mi kurac :(((

20. Па добар је курац био, само се питам који га је мод обрисао. Шта ти мислиш? Костић? :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.