Moram nekom da se izjadam :((

1. hah moj rekor je 62 (tako nesto)
    LOL, al tad sam zavrsila na infuziji

2. al tad sam zavrsila na infuziji

e ne računa se ako si bila na infuziji, nego hajd budi visprena, pa baci neki dobar film, da gledam nešto, dopadljivo srećnog kraja, nešto ala Šetnja po oblacima

3. infuzija se podvodi pod doping

4. infuzija keva, bre posle ko nova, ne mogu da gubim vreme da spavam.

ne znam, gledaj tvajlajt
    ja se "pripremila" i gledala to bilo mi dojaja

5. au sejo, nije to moj fazon. Mislim gledao sam, ali mi se nije svidelo uopšte. Nekako ne sviđa mi se... prvo glumica mi nije lepa uopše, a onaj lik je teži slučaj metroseksualca :)

6. hahaha pa gde se meni svidja si ti lud

ja crkla od smeha
    brate, mnogo su ziljavi.

7. hah moj rekor je 62

haha... To se međ medicionarima zove koma!

8. haha... To se međ medicionarima zove koma!

haha ma šta ti znaš, nije to to :D

9. Esi bila na onoj strani? Ima li čega?

10. nista, sve prazno. komplicirano je to
    idi na fejs.

11. e da i nadao sam se da ću ovde kod mene u kraju videti jednu devojku, onako kao slučajno sresti, nekako bih da pišem o njoj, a nje nema ni za leka... to je tužno baššššššššššš

12. Bacio bih sve niz reku al ne mogu to....

13. Baci kroz prozor. :)

14. :)

Da, da.

http://www.youtube.com/watch?v=r62qQ_gWghA

Htio sam ovo metnuti u podforum muzika, al' me pjesma toliko pogodila da ću se večeras oblokati. Opisala me do u detalje, majke im ga tekstopisačke, špijuniraju me. PU!

15. Оде лепи семберац!

16. комшиница, мајка троје деце, оћна да ме туца ... у очи ми казала .. мртва озбиљна ..

17. Fatale, podsecas je na dete, pa joj milo :D

18. не, али тај механизам у вашим главама ми никад неће бити јасан .. ајд да сам распиривао хемију и ширио феромоне - па да разумем .. овако ..

19. mnogo pricam kad se napijem pa me sutra blam.

20. Pa, Fatale,ocigledno si hocan, plenis! Budi ponosan.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.