U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
sa laptopa... ko ga jebe, sad li cu da gledam dal prepisuju? nije ni moj ispit, nego moram da sedim :)
Nema šta da gledaš - prepisuju sigurno :)
hahaha gledaj Kelte nekoga, ko se vrpolji i sve vreme mu se mršti.
jedan lik u duksu sa kapuljačom sa džepovima napred mi sumnjiv... misli ja nisam prošo fakultet. njemu se mrštim i gledam kako mu vruće u duksu :)
Pojačaj grejanje Kelte, ako može.
:)
na ispitu sam i nista ne znam pa sam uzeo da citam kajliju s moba, doveli nam nekog baticu da dezura, a on sedi i blene u laptop
da sam znao da nece da nas smara, snimio bih puskice na mob
i vrucina u picku materinu, ja doso u duksu
Какав бре испит у ово доба године? :)
u irskoj su ispiti u decembru pa u maju. pocinje se u septembru.
Kuplung pobediJo!
vidi, imamo i kineze koji pricaju srpski na sajtu :D
Ма питао сам Ролера, нисам видео да си ти дежуран на испиту, па нисам сконтао да се зајебава. :)
Ping-Pong Topalović, milo mi je.
Remčugo, što ne pratiš sajt, znao bi da su pomerili januarski rok za decembar.
Sjeba nas po jedno pitanje na onom ugramiranju, koliko sam video. :S
Ја чуо да кинези који причају српски највише преписују и муљају на испитима... Да, да...
Sjeba nas po jedno pitanje na onom ugramiranju, koliko sam video. :S
А јебем га баш, је л' ћеш да радиш надокнаду или те боле? Ја размишљам да откачим програмирање у јануару, па нек иде живот. :)
Bole me :)
Teoretski, imam šanse za 10, tako da izlazim i otkačinjem programiranje što pre.
Preseče me za onaj engleski, sinovac. Polagaću ga u paketu, mrzi me da idem na predavanja da serem.
A koji je ispit u pitanju, Keltu? Kontam da je neki koji te ne interesuje. :)
E, da, dok se vi tu prepirete o ispitima i nekakvom decembarskom roku (?!) ja otišla da jedem. Pojela sam više uštipaka nego što bi trebalo, zalila nekim sirupom od maline (još mi traje), oprala kosu i sela ponovo za komp. Fak jea. :)
ajde elektronci programeri, kako funkcionise quick sort algorithm?
http://www.youtube.com/watch?v=ywWBy6J5gz8
System level design je ispit... Pojma nemam o cemu se radi iskreno.
Ja ne znam ni šta to znači, sem da ima veze sa kompjuterima, valjda. x)
Čkolujem se da trujem, sa kompom veze nemam, sem ako nije u pitanju ChemOffice. :)
Лол, Мађари објаснили квиксорт.