Moram nekom da se izjadam :((

1. Odakle pišeš? :)

sa laptopa... ko ga jebe, sad li cu da gledam dal prepisuju? nije ni moj ispit, nego moram da sedim :)

2. Nema šta da gledaš - prepisuju sigurno :)

3. hahaha gledaj Kelte nekoga, ko se vrpolji i sve vreme mu se mršti.

4. jedan lik u duksu sa kapuljačom sa džepovima napred mi sumnjiv... misli ja nisam prošo fakultet. njemu se mrštim i gledam kako mu vruće u duksu :)

5. Pojačaj grejanje Kelte, ako može.

6. Pojačaj grejanje Kelte, ako može.

:)

7. na ispitu sam i nista ne znam pa sam uzeo da citam kajliju s moba, doveli nam nekog baticu da dezura, a on sedi i blene u laptop
    da sam znao da nece da nas smara, snimio bih puskice na mob
    i vrucina u picku materinu, ja doso u duksu

8. Какав бре испит у ово доба године? :)

9. u irskoj su ispiti u decembru pa u maju. pocinje se u septembru.

10. na ispitu sam i nista ne znam pa sam uzeo da citam kajliju s moba, doveli nam nekog baticu da dezura, a on sedi i blene u laptop

Kuplung pobediJo!

11. na ispitu sam i nista ne znam pa sam uzeo da citam kajliju s moba, doveli nam nekog baticu da dezura, a on sedi i blene u laptop

vidi, imamo i kineze koji pricaju srpski na sajtu :D

12. Ма питао сам Ролера, нисам видео да си ти дежуран на испиту, па нисам сконтао да се зајебава. :)

13. vidi, imamo i kineze koji pricaju srpski na sajtu :D

Ping-Pong Topalović, milo mi je.

Remčugo, što ne pratiš sajt, znao bi da su pomerili januarski rok za decembar.
    Sjeba nas po jedno pitanje na onom ugramiranju, koliko sam video. :S

14. vidi, imamo i kineze koji pricaju srpski na sajtu

Ја чуо да кинези који причају српски највише преписују и муљају на испитима... Да, да...

15. Remčugo, što ne pratiš sajt, znao bi da su pomerili januarski rok za decembar.
    Sjeba nas po jedno pitanje na onom ugramiranju, koliko sam video. :S

А јебем га баш, је л' ћеш да радиш надокнаду или те боле? Ја размишљам да откачим програмирање у јануару, па нек иде живот. :)

16. Bole me :)
    Teoretski, imam šanse za 10, tako da izlazim i otkačinjem programiranje što pre.

Preseče me za onaj engleski, sinovac. Polagaću ga u paketu, mrzi me da idem na predavanja da serem.

17. A koji je ispit u pitanju, Keltu? Kontam da je neki koji te ne interesuje. :)
    E, da, dok se vi tu prepirete o ispitima i nekakvom decembarskom roku (?!) ja otišla da jedem. Pojela sam više uštipaka nego što bi trebalo, zalila nekim sirupom od maline (još mi traje), oprala kosu i sela ponovo za komp. Fak jea. :)

18. ajde elektronci programeri, kako funkcionise quick sort algorithm?
    http://www.youtube.com/watch?v=ywWBy6J5gz8

System level design je ispit... Pojma nemam o cemu se radi iskreno.

19. System level design je ispit... Pojma nemam o cemu se radi iskreno.

Ja ne znam ni šta to znači, sem da ima veze sa kompjuterima, valjda. x)
    Čkolujem se da trujem, sa kompom veze nemam, sem ako nije u pitanju ChemOffice. :)

20. Лол, Мађари објаснили квиксорт.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.