Moram nekom da se izjadam :((

1. Добио сам педалу од најлепше девојке коју сам упознао, притом сам је посветио текст на вукајлији али ипак ништа није било довољно, али не предајем се ја!
    ФАБУЛА
    Стартовао сам данас.
    Чекао сам је пре школе и кад сам је угледао, била ми је фрка. Дал да приђем или не и одлучим се да да па шта буде. Она мало одмакла неких десетакк метара и ја потрчим и кажем
    Е извини, јел се сећаш оне девојке у петак што те питала у кнезу?
    Да.
    Ја сам тај дечко.
    Е ја сам александра (пружа руку)
    Ја сам (па моје име кажем) ______ Мандушић (то је моје уметничко презиме али га користим). Оно, неки утисак јел имаш? Јел би могли да изађемо негде?
    Јао извини, јако сам заузета, не бих могла сада. .
    Па добро јел имаш неке обавезе око спорта?
    Не не тренирам ништа него имам обавеза око школе па не могу.
    Ајде онда у суботу?
    Извини али не могу, молим те.
    Ок, не љутим се, дај ми број телефона онда?
    Извини али не дајем тако лако број телефона, жао ми је. Молим те , не љути се, извини. . .
    Ма опуштено, све је у реду, видимо се, можда неки други пут.

Јебига, педала или корпа. Фејловао сам. Била је сва извезумљена, као да је хтела да побегне, стидљива али криво ми на крају. . . Неки коментар?

2. Mladiću, pa ne radi se to tako.

3. Kornelije jebeš to, nađi dilera koji ima rufinol. Rufinol radi. Uvek.

4. Баш ме сјебала али ја се не предајем тако лако, мора да дозна некако да имам бенд и да сам је посветио једну песму и онај текст на вукајлији. Оћу да је имам у шаци. Док смо разговарали гледао сам је а она мене није, била је уплашена. Јебига, чим је рекла Заузета сам извини, знао сам да оће да ме објебе на фин начин маму јој јебем. Јављаћу јој се у школи, данас сам после тога рекао ћао и подигао обрве, раширио зенице али она ме је само слепо гледала као да хоће нешто да каже али нема снаге, гледала ме је празно, без осмеха и није ми се јавила. Као да је била задубљена у мисли о мени и зачудо, она није таква, обично је реална особа и нисам је још видео у таквом стању. Није се јавила и била је у трансу. Окренула је главу и после се не сећам , јер сам отишао и окренуо се. Јебига срање. . .

У добру се не понеси, у злу се не покуњи. Шта ћу, настављам даље са акцијама.

5. Нисам имао алтернативу, ови из одељења били одушевљени мојом храброшћу. Или лудошћу? :) Ко зна

6. Ne znam da l' kod nas može da se nabavi legalno u stvari, znam da ove pederčine imaju i nude to.

7. Kornelije jebeš to, nađi dilera koji ima rufinol. Rufinol radi. Uvek.

Да се риба не двоуми :)

8. Хахаха, где да набавим то? Да питам неког педера из школе?

9. meni se baš svideo start:) al nemoj pogrešno da shvatiš, iz opisa njenog ponašanja, kao da te se uplašila..da nije neki triper? to kako ti je domah pružila ruku, iz konteksta mi deluje zainteresovano, ja se ne bih predstavila nekome koga ću da odbijem..mislim, da ne azzvučim oholo, al' kad nekome tako požuriš s imenom, obično si zainteresovana da ga upoznaš bolje..

10. Не знам шта ћу сад, ћуд је женска смијешна работа...
    Можда и буде нешто а вероватно неће, она је прорачуната али опет, има доста чудних ствари у вези са стартом. Моја другарица ју је срела у кнезу и питала ју је да јој каже како се зове и ова је одговорила, тј, ја сам знао њено име, она моје није, и другарица ми рекла да је тада у кнезу кад је чула да се неко ложи на њу била срећна и стално се смејала а сада је била уплашена, јебем ли га. Ваљда се разочарала кад је срела Хари Потера( личим на њега и носим такве наочаре).

11. Хаха, Корнелије, колко имаш година?

ja se ne bih predstavila nekome koga ću da odbijem..

Јеботе, он је није питао ''ел могу да ти га свирнем на брзака у рч у вецеу?'' па да одбијеш.... Не капирам зашто се не би представила неком ко ти се и не допадне на прву лопту, а приђе лепо, културно ко Корнелије. Шта, као, ти си убер риба па нема свако права да ти се обрати, шта, не капирам, објасни ми молим те!

12. 16, и никад нисам имао рибу, ко Буда Трајковић.

13. bravo kornelije, tako se to radi sve u 16 :)
    aj pa srecno, i ne zaljubljuj se mnogo odma ne vole cure to.

14. meninijesamodosadno, e upravo tako nisam želela da me neko shvati, zato sam napisla da ne zvučim oholo.nisam na to mislila nego sam shvatila da je ona nekako entuzijastično odmah pružila ruku, ono, jedva čekala da mu kaže kako se zove. tako se ne ponaša nezainteresovana devojka...al očigledno sam ja tu dodala smisao koga nije bilo u postu..
    normalno da bih se perdstavila svakome i isto bih se trudila i ako odbijem da to uradim normalno, nisam ni najmanje prepotentna i uopšte sebe ne smatram ribom..ali ne bih bila sva ushićena i odmah se začletela da se predstavim ako me dečko ne zanima, čak je meni takvo ponašanje već neka vrsta navlačenja..
    jaoj, nmog sam sad daleko otišla s ovim, jebiga ne umem da objašnjavam na netu stvari, pa to ti je..da sad razgovaramo uživo i da možeš da čuješ moju intonaciju , shavtio bi ..ovako mi je mnogo teško da objašnjavam..

kornelije, možda je to bila samo trema i ništa više. ako je neka normalna devojka, odnosno ako nije utripovana da je mnogo hot, verovatno se malo uplašila u trenutku...meni bar tako zvuči. sačekaj malo, ako pokuša bilo kakvu komunikaciju, verovato preko drugarice, onda jeste bio strah, ako ne pokuša, onda jebiga..

15. Пази, док год имаш муда да приђеш и спику примерену ситуацији и коефицијенту интелигенције потенцијалног објекта сексуалне радње имаћеш шта да појебеш.
    Тако, да, ја би ти препоручуо, немо да је јуриш. Боли њу туки за тај твој бенд и то што јој пишеш песме ако је не палиш, реално.
    Либлет, ок е, скапиро. Немо се љутиш, звучало је баш онако како звуче неке гуске које познајем.

16. ok, dobro je. stvarno sam počela da izbegavam forume, evo bukvalno večeras odlučih da se ovde malo više aktiviram:)

moram i ja da se izjadam...
    ajd ovako ću, lakše mi je..volela bih da mi muškarci odgovaraju, nekako mi je logičnije-da li biste samo iz finanskiskih razloga(koje konatam da svi imamo) odlagali brak?..ako se radi o kilometarskoj vezi..i ako ne biste, da li biste priznali devojci da nisu finanskijski razlozi u pitanju ili biste jednostavno kulirali?

17. A ja za tobom, ko budali šamar...
    Nisam više ni za šta, potrošili smo sve kredite. Ko će od nas dvoje prvi da kaže da je ova farsa od braka gotova? Jel opet ja treba da imam muda?
    Baš sam u kurcu, mrzim ove stvari.

18. da li biste samo iz finanskiskih razloga(koje konatam da svi imamo) odlagali brak?..ako se radi o kilometarskoj vezi.

Зависи колко су ''добри'' ти финансијски разлози, ако ме разумеш. Оснивање породице није мала инвестиција. Мада, то не би смело да буде пресудан разлог, бар мени не би био.

i ako ne biste, da li biste priznali devojci da nisu finanskijski razlozi u pitanju ili biste jednostavno kulirali?

Па, ако нису финансијски разлози у питању, а нешто очигледно јесте, признао бих.
    Мада, све је ово хипотетички...

19. била је скроз избезумљена и оправдавам то али видећу како се понаша ових дана. . .

20. meninijesamodosadno@ ma, ok, hvala na odgovoru. znači nekad i to hipotetički, pogotovo ako ne želiš da načinješ temu sa pravim izvorom informacija:)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.