Moram nekom da se izjadam :((

1. previše sam bela :(

2. marya dee
    previše sam bela :(

Odveć previše seksi za moje poimanje ženstvenosti.

Bole te patke, nači da si plemićke krvi.

3. da,kad vadim krv punim hemijske :(

4. previše sam bela :(

Priiiiiiičaj mi o tome! I ja isto, ni na sunce ne mogu baš da idem stalno... Izgorim pre nego što pocrnim, jednom sam kao klinka imala opekotine četvrtog stepena (bukvalno mi se ugljenisala koža) jer sam tri dana se kupala ceo dan u jezeru na suncu. A tata zaspi i boli ga uvce. Još da sam bar riđa ili plava, pa da se ublaži bledilo, ne, ja sam smeđa sa kao nekim prilivima bakarne pa izgledam još bleđe. :/

5. ja papir,keva ne toliko bela,ćale plav.ali,sad ni belo ne valja,lolo.

6. Mama plava i zelene oči, tata crn i crne oči, pa ja ispala miks, smeđa i smeđe. Ali belja mislim od oboje. :/

7. ćaletovi austrougari,dalmatinci,vojvođani,mamini šumadinci.ispade mali miks.

8. Девојке, тај бели тен није тако лош ко што вам се чини ;)

9. A nije, lepo je to, mada malo zajebano. Lakše se suši koža, osetljivija je i tako to. Mora da se čuva. Hvala bogu porculanski mi je (mislim čist bez bubuljona), jedino pred ženski problem dobijem po koju bubuljicu na licu, prokletstvo PMS-a valjda. :)

10. pitala bi' te da ti ostaju modrice da te neko takne malko.

11. I ja sam kao sir... Prirodno smeđa kosa i oči, a beo ten... A kad je takva koža, svaki nedostatak se vidi... Pre me to nerviralo, al' sam se pomirila sa činjenicom da sam kao sir i više se ne uzbuđujem oko toga :)

12. marya dee
    pitala bi' te da ti ostaju modrice da te neko takne malko.

Rekoh ja da si plemićke krvi - princeza na zrnu graška.

Nađi princa nek' te čuva, da te pazi, da te mazi, da ti nosi suncobrančič dok se ti šetkaš kraj Balatona.

(ne zamjerite mi, bio nekad neki put a ja skren'o, pa sad lupetam naokolo)

Moram da se jadam - ispadaju mi muda kroz gaće (naš'o neke vel'ke gaće, đavo ih odnio) A TOLIKO MI JE MRSKO DA NAĐEM NEKE NORMALNE da je to čudo božije.

13. A kad je takva koža, svaki nedostatak se vidi...

TO! :(

pitala bi' te da ti ostaju modrice da te neko takne malko.

Oće da ostane crveno neko vreme. Imala sam jednu jednom od tako gluposti, ali ne baš malko da te takne neko, ipak malo jače, ne baš udarac, ali kao jače da te bocne prstom da te pita za nešto.

14. Не, безебанције, мене бели тен код девојака стварно пали.
    И те модерице хммммм... ахха, шалим се ;)

15. мене бели тен код девојака стварно пали.

Lepo da ima nekog. Hvala ti na pohvali. :* svi stalno pričaju o čokoladnim devojkama i meleskinjama ili ako su bele da su plavuše. :(

16. I mene, vala, ništa ljepše no bijelo čeljade.

17. Smorena, ne brini, MJSD nije jedini, to mnoge pali, veruj mi ;) Zato se ja ne sekiram... :) Vole momci prirodne devojke, samo to još devojkama nije došlo do mozga :)

18. pa,meni dovoljno stvarno da neko malo bocne i modrica,jebem ti babu i babin ten,kacam mala bila ja joj iste pravila,sad imam jedno pet modrica minimum na rukama,od malko bockanja.ne mogu ni da se igram.

19. E, pa Nezaboravak, to sam ja tek na faksu skontala, dok sam bila u srednjoj, pola škole je furalo kvarc i ravna kosa fazon, a druga polovina su bile crnkaste devojčice. :) Ja sam prirodna, totala. Plus što sam luda za bodatikom, imam i ime drveta. :D

kacam mala bila ja joj iste pravila,sad imam jedno pet modrica minimum na rukama,od malko bockanja.ne mogu ni da se igram.

Ololo, kako bih te sad bockala, da ispišem svoje ime. 3;)

I mene, vala, ništa ljepše no bijelo čeljade.

A vidi ih kako su dobri. :3 I ta slidža na smarataru je jedna od mojih najomiljenijih.

20. volem i ja da bodem u tudje modrice i nisam baš nežna ni pored njih,lololo,priznajem,ali ja sam posle jednog rvanja izubijana,nažalost.osim,ako ne napadnem i nokautiram,haha.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.